marko 36 Napisano October 26, 2010 Share Napisano October 26, 2010 Big_Boy, jaz nisem že lep čas vozil, tudi A1 še nisem razen zimske lige nič vozu, tak da te lahko mal potolažim.. bom pa kolkr bom pač utegnu, če bom, danes kaj odpelu se... Link to post
Big_Boy 14 Napisano October 26, 2010 Share Napisano October 26, 2010 okej bomo vidli kaj bo jutri danes pa še trening zvečer enkrat :wink: Link to post
Kunčič 43 Napisano October 27, 2010 Share Napisano October 27, 2010 Prosim da disciplinska komisija pogleda posnetek nesreče med mano in še enim voznikom(nisem videl, kateri je bil). Pa saj ne morš verjet, odleti s proge v drugem ovinku in direktno v mene, pa da mu da mu pogedam kje je kupil izpit. Pa če jaz nimam sreče al pa sem magnet za take osle. Link to post
FBR18 112 Napisano October 27, 2010 Share Napisano October 27, 2010 Ehhh ... ne sekeraj se... tud jaz nisem mel svojga dneva... nimaš kaj... Prijavo pa napiši jutri v pravilno temo. Link to post
Cime 2 Napisano October 27, 2010 Share Napisano October 27, 2010 Kapo dol za tole ligo organizacijo in vse resno ste vsi resni in vse tako, da mi je kar malo žal, da nimam več časa za trening. Dirka mi je sicer dobro kazala vendar je spet prekinilo povezavo Drugo leto upam, da bom našel čas naslednji dve dirki bom težko našel čas tako, da se zahvaljujem za priložnost. Se vidimo Srečno Link to post
Marko1983 0 Napisano October 27, 2010 Share Napisano October 27, 2010 čestitke zmagovalcu, in vsem ki ste prišli do konca. meni je pa motor (ne vem vzroka) čezdalje bolj izgubljal na moči in potem sem imel na ravnini že tako hitrost kot metelko, zato sem raje odstopil... Link to post
Marenator 32 Napisano October 27, 2010 Share Napisano October 27, 2010 Čestitam vsem, ki so končali dirko, še posebaj prvim trem! Tudi sam sem po dveh "neštartih" prvič med točkami, čeprav sem imel obilo težav s samo povezavo(na drugem kompu doma so to***t vklopli ) in mi je zaštekalo 2x po 25 sec. Samo hitrost sem imel tam za med prve 4 ziher! Dobro borbo sem imel tudi z mirkotom, kr nekaj krogov sem bil tik za njim, potem sem šel v bokse in v 13 krogih nadoknadil 27sec...ga ujel v zadnjem krogu, pa me je žal zavrtelo ob boju z mirkotom! Ampak je blo kr ok... Link to post
marko 36 Napisano October 27, 2010 Share Napisano October 27, 2010 Najprej preden začnem kar koli pisat se mislim da 2 voznikom opravičujem ker sem v zgornjem desnem (2.) ovinku zaviral ne po idealni liniji, kar je povzročlo da je bla zavorna linija prekratka. Res moja napaka, lahko tut prijavo napišem, ampak mislim da jo bosta oba zoper mene prej... Res se opravičujem . Q: Uspel za moj kriterij soliden krog in celo nisem bil zadnji na gridu. R: Štart je bil zadovoljiv, a bi lahko blo boljše, nato je bilo v prvem oviku precej zaletavanja in sem pridobil nekaj mest, ki pa sem jih v naslednjem ovinku krepko zapravil , in še marsikomu zaj**al dirko, ampak se mi zdi da sta oba nadaljevala (upam da se ne motim). Nato sem nekako bežal pred Mirkotom, ki je šel v boxe skupaj z menoj in me kasneje tudi prehitel. Nato sem le še lovil voznike spredaj, med katerimi je bil tudi današnji kamikaza, ki mislim da nobenega ni pustil nepoškodovanega. Ko je bilo to mimo sem lovil voznika spredej, in z enik postankom odpeljal v nadaljevanju mirno dirko. Glede tistih hitrejših, ki se vam zdi da se nisem ok odmikal za krog- ker mislim da sem se v večini ok- pa rečem, da se v zavitih delih nisem mogel odmikati, ko je bila pa ravnina sem pa spustil plin in pustil mimo. Za zaključek pa čestitke prvim trem, pa tudi vsem ki smo pripeljal do konca. Link to post
Cime 2 Napisano October 27, 2010 Share Napisano October 27, 2010 Opravičilo še od mene za Mrharja, ker sem te zbil lahko napišeš prijavo se res opravičujem povsem moja napaka, ni mi jasno kaj si tam delal, da sem te kar prehitel kar stal si oz. nisi dodajal plina, sprva sem mislil, da gre za bratsko zaroto in, da me boš držal, da me ujame Nejc potem pa mi je tako kot ponavadi odpovedala tehnika (SIOL:@) Glede Metelka pa dajte mu VSAJ priložnost, da objasni zadevo kot je v resnici bila, če je res brat vozil, ker ne verjamem, da bi se takole kar sprevrgel v wreckerja kot pravi Marko. LP Link to post
Marko1983 0 Napisano October 27, 2010 Share Napisano October 27, 2010 Opravičilo še od mene za Mrharja, ker sem te zbil lahko napišeš prijavo se res opravičujem povsem moja napaka, ni mi jasno kaj si tam delal, da sem te kar prehitel kar stal si oz. nisi dodajal plina, sprva sem mislil, da gre za bratsko zaroto in, da me boš držal, da me ujame Nejc potem pa mi je tako kot ponavadi odpovedala tehnika (SIOL:@) Glede Metelka pa dajte mu VSAJ priložnost, da objasni zadevo kot je v resnici bila, če je res brat vozil, ker ne verjamem, da bi se takole kar sprevrgel v wreckerja kot pravi Marko. LP se strinjam! Link to post
Marenator 32 Napisano October 27, 2010 Share Napisano October 27, 2010 Tudi jas sem mnenja, da se mu da vsaj priložnost objasnit stvar. Je pa res, da vsako najmanjše povzročanje takšne in drugačne škode je med samo dirko izjemo moteče, kaj šele v takšni meri, kot je bilo to danes. To nekako ne spada v virtualno dirkanje in če nisi na nivoju, da odpeljaš dirko kot se spodobi za f1, pol nima smisla sodelovat in ostalim kvarit dirkanje. Žal mi je edino vseh, ki ste bili oškodovani. Link to post
marko 36 Napisano October 27, 2010 Share Napisano October 27, 2010 Žal mi je edino vseh, ki ste bili oškodovani. Nažalost praktično vsi, se pa strinjam da človek obrazloži zadevo iz svoje strani, tko k na sodišču... Upam da se izteče z dobro vsem. Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 27, 2010 Share Napisano October 27, 2010 Nažalost praktično vsi, se pa strinjam da človek obrazloži zadevo iz svoje strani, tko k na sodišču... Upam da se izteče z dobro vsem. Heh, le kaj se bo zgodilo z bratom. Jutri na 24ur naslov:Umor zaradi pokvarjene dirke Link to post
Marenator 32 Napisano October 27, 2010 Share Napisano October 27, 2010 haha, res....si predstavljam!!zaradi brata ob prvenstvo! Link to post
mrhar 102 Napisano October 27, 2010 Share Napisano October 27, 2010 drugace ocena dirke-----NERAGULARNO moje mnenje pa ceprav sem bil cetrti. sandi Link to post
Recommended Posts