Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

A dejte no, spet. V boksih ti avta ne popravijo kot smo to imeli v prejsnjem modu. Lepo vas prosim. [guns]

Kdo pa je na veliko silil s tem gnilim patchem ? Nevem zakaj nisi prvo preizkusil vseh zadev in primerjal ne pa samo ja, ker je letnik novejši gremo to vozit.

Dobro vsak ima svoje mnenje kar spoštujem ampak kar je pa zanimivo najprej na veliko reklamirati patch in potem s tako izjava dokazati, da sploh nisi točno vedel kaj priporočaš ? Osebno ga nisem testiral in se tudi nisem opredeljeval (anketa ..., če bi ga bi bil jasno proti).

Čestitke vsem škoda res, da niste dirke končali skupaj, da bi bilo zanimivo do zadnjih ovinkov. Zanimivo, da na tehnično zahtevni progi konča en dirkač več od povprečja :D

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

cvt-at.pngA1 Ring

Datum dirke: 27.10.2010, 20:00

Dolžina kroga: 4.326 km (53 krogov)

Dolžina dirke: 229.278 km

Trening: 20:00-21:00

Kvalifikacije: 21:00-21:15

Dirka: 21:17

gh.jpg

Lap record: 1:08.337 (Michael Schumacher, Ferrari F2003-GA, 2003)

A1 Ring steza je zmagala na glasovanju o zamenjavi za VN Koreje ker za slednjo stezo še vedno ni dostojne verzije.

• Upvote 2

Popravljen HDV: Klik! (file prilimate v C:\Program Files\rFactor\GameData\Vehicles\F1RFT2010\2010\TEAMS)

Če se komu ne da dol vlečt naj si samo odpre .HDV file ter v odstavku [Pit Menu] spremeni vrednost iz Damage=1 v Damage=2 (sprememba povzroči, da vam bodo popravili vso škodo ne glede na to kako huda je)

Se opravičujem, ker težim, ampak imam problem.

Ko naložim A1 Ring in poženem game, ter se povežem na server, mi napiše naslednje:

Error opening MAS file A1 RING_GMT.MAS

Prosil bi za kak koristen nasvet ker ste bolj podkovani v tem kot jaz.

Hvala že v naperej

Če si pravilno inštaliral oziroma prekopiral pol bi po moje moralo delat!

Mapo A1 Ring samo prekopiraš v C:\Program Files\rFactor\GameData\Locations in to je vse.

Ali pa mogoče nimaš prave verzije!

Je pa možno da imaš še staro oziroma katero drugo verzijo A1 naloženo in te ta zeza.

Če je tako pol jo zbriši!

Sicer pa tako ali tako še ne moreš na server z novim HDV failom,ker še ni naložen.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...