SchumacherM 58 Napisano October 13, 2010 Share Napisano October 13, 2010 A dejte no, spet. V boksih ti avta ne popravijo kot smo to imeli v prejsnjem modu. Lepo vas prosim. Link to post
Cime 2 Napisano October 13, 2010 Share Napisano October 13, 2010 Krasna proga res mi je škoda, da nisem imel več časa za trening pa tudi po tem kar sem imel možnost trenirat to je kakih (40 krogov) se mi zdi, da sem naredil dobro delo in bi bil po preučenih časih lahko med top 6 ampak jasno premalo treninga in hitro se pripeti napaka. Žal mi je res zaradi odlične proge upam, da bo vsaj za Interlagos več časa, ki je še ena izmed krasnih prog. lp Link to post
Marko1983 0 Napisano October 13, 2010 Share Napisano October 13, 2010 čestitke vodičarju ter vsem ostalim dobitnikom točk!je bila kar zanimiva dirka! Link to post
gregor vodicar 476 Napisano October 13, 2010 Share Napisano October 13, 2010 A dejte no, spet. V boksih ti avta ne popravijo kot smo to imeli v prejsnjem modu. Lepo vas prosim. Zrihtaj tako, da bojo popravli pa bomo z veseljem sprejeli to spremembo :wink: Link to post
gregor vodicar 476 Napisano October 13, 2010 Share Napisano October 13, 2010 Q: Uspel mi je dokaj dober krog, čeprav sem v prvem in drugem sektorju pustil vsaj 3 desetinke ampak dovolj je bilo za pole. R: Štart uspel, nato pa sem večino dirke gledal Trošta na mojem difuzorju ter obrabo svojih gum, katere so bile v zadnjih krogih pred postanki že zelo kritične. Trošt res škoda za tvojo nesrečo, ker drugač bi bil pomoje res hud boj v zadnjih krogih. No nova zmaga, novih 25 pik in mislim da tudi dobljeno prvenstvo Link to post
mrhar 102 Napisano October 13, 2010 Share Napisano October 13, 2010 ja dirka v redu do 13 kroga ko me je z serverja vrgl tako da je zalost velika ker tocke bi bile tako zame kot virgin. skoda drugic vec srece z internetom. sandi Link to post
sennas 1 040 Napisano October 13, 2010 Share Napisano October 13, 2010 Q: Dober krog in dovolj za tretje mesto, majhen zaostanek za Vodičarjem. R: Dober štart, po napaki sem obšel Glavača in potem tesno sledil Vodičarju na 1-3 sec do 32. kroga, ko sem bil samo še pol sekunde za njim in me je v prvem ovinku na zunanjem robniku zavrtelo, dirkal sem na sami meji, se zgodi. Žal sem šel v zid kjer mi je počila gume in obese zato sem imel volan na ravnini povsem krivo obrnjen. Nekako pridem do boksov in mi menjajo gumo, a volana ne popravijo. S težavo nadaljujem, a zanesljivo končam na 4. mestu. Mislim da je prvenstvo odločeno, čestitek Vodičarju, danes sem še zadnjič poskušal a žal ni šlo. Morda drugo leto Dal pa bom vse od sebe, da red bull konča tudi na 3. mestu med konstruktorji, sam pa na drugem. Do napake res res izjemno zanimiva dirka........vse čestitke tudi Glavaču in Novaku. Lp Link to post
PEK 2 291 Napisano October 13, 2010 Share Napisano October 13, 2010 Q: Za 0.055 zgrešil pole. 2.mesto R: Na žalost sm se kar 4x zavrtel in izgubil vsakič več kot 5sec. Zato sm prov jezen nase ker bi imel zlo fajn dirko z Vodičarjem in Troštom, tako sm pa bolj sam zase vozil . No, končal le 12sec za Vodičarjem, kar pomen da sm mel kr dobr pace. Čestitke Vodičarju za zmago in naslov. Link to post
FBR18 112 Napisano October 13, 2010 Share Napisano October 13, 2010 Meni osebno je zmanjkalo bencina... 2 kroga do konca vidim da bom imel premalo tako da sem predzadnji krog odpeljal kot po jajcih... mel sem pa 229 če se ne motim. Škoda ker nas samo po 8 ali 7 končuje dirke, sploh pa je to čudno tokrat glede na to da nas je začelo 18 dirkačev. Umikanje nekaterih za krog zaostalih je pa še vedno slabo. Pa bi, pa ne bi, pa bi, pa ne bi... ...ali vozi hitro čez ovinke in spusti po ravnini ali pa spusti takoj, v vsakem primeru pa se umikaš izven idealne, ne na. Skratka lepa proga & lepa dirka Link to post
sennas 1 040 Napisano October 13, 2010 Share Napisano October 13, 2010 jaz sem mel 227 litrov, pa je blo vse ok. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano October 13, 2010 Share Napisano October 13, 2010 Jest sm mel 225l in sm normalno prišel čez, mislim da mi je še celo 5l ostalo. Zgleda da imaš bolj agresivno vožnjo na višjih obratih kot jaz. Pa če uporabljaš TC se tudi to pozna, ker skozi tiščiš gas do konca ob pospeševanjih. (predvidevam) LP! Link to post
Odisej 5 Napisano October 14, 2010 Share Napisano October 14, 2010 Škoda ker nas samo po 8 ali 7 končuje dirke, sploh pa je to čudno tokrat glede na to da nas je začelo 18 dirkačev. Kvalificiral sem se na rep vrste. Uspel mi je super štart. potem sem imel pa že v prvi polovici kroga avto obutan iz vseh strani. Tako, da te potem mine vse skupaj, ker zadaj je res divje (butanje, prerivanje,....) Link to post
FBR18 112 Napisano October 14, 2010 Share Napisano October 14, 2010 Ne, vozim brez TC-ja... zgleda da res bolj agresivno vozim, ker imam tudi engine brake na 1, po večini vidim da imate na 2. Ne vem... čudno... dobesedno cilj sem prečkal z 0/0, na koncu je še Metelko, ki je bil 6., prišel v zadnjih dveh krogih iz +15sek zaostanka na koncu le na 0,150 sekunde za mano... dobesedno za mišji k. Ja, verjamem da je zadaj kaos... pač treba nekako pazit pa raje 2 naprej spustit da imaš potem normalno dirko... Link to post
mmatic2 4 Napisano October 14, 2010 Share Napisano October 14, 2010 js mam pa engine break na 0 .. hehe js sm pa tam okol 5 kroga na koncu popustu zto kr sm mislu da si ti itk predaleč pa predne gume so šle k koncu.. Pol zadna dva kroga sm ga pa spet prtisnu ku sm vidu da si meu težave.. zdj se pa tepem po glav zka nism skus furu na poun.. Link to post
Recommended Posts