Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

Sploh ne vem kaj se je tu za pogovarjat!

Pravila so napisana! Tudi sam nikoli nisem pomislil,da bi bilo kdaj prosil za restart dirke,ko sem še sodeloval.

Da pa so po navadi krivi drugi je pa tako ali tako logično. Če ti povezavo prekine v normalnih okoliščinah tudi nisi sam kriv.:wink:

Vsrali ste ga že takrat,ko ste prvo dirko reštartali. Sicer pa,če se ne motim v pravilih tako ali tako piše kdaj se lahko reštarta. No......če niste kaj popravljali!

Kaj čemo.......se zgodi!:oops:

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Sm na serverju dela vse. Hvala vodičar. Zdj bom pa sam še setup rabu.. na defaultu po 2h krogih 1:34.9 (supersoft brez benza)

EDIT: no zdj sm odpelu se par krogov in mislm da bo šlo Q pod 1:33. Sm mel 1:33.0 pa sm zlo zlo slabo odpelu zadnjo šikano (prepozn bremzal)

mi pa mal po mal spuscamo cajte hvala za dirko vceraj ampak blizu vodicarja in mesarica pa nikakor. res sta dobra in prav skoda da mesarica nebo vec letos.gregor ti si pa itak vesoljec za vse nas hehe.

upam da se dons zvecer spet kej dobimo hitrost je oprijem v prvem sektorju pa tema.drgac z praznim 1 32 9 z polnim pa 1 33 567.........................hehe hecam se se vidmo zvecer.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...