Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Na bremze tudi ful upliva koliko imate nastavljen brake bias, se pravi razmerej spredaj:zadaj. Jaz imam 51:49 in pa brake duct size na 6, da se ne pregreva preveč, saj gre temperatura drugače krepko nad 1000°c, posledica je potem blokiranje koles. Brake pressure imam na 95%. Sedaj je pa odvisno kako ga tišim. Vozim samo s polnim in, če vočem, da gre na 1.47.3 ali manj moram iti čez rob in tako včasih zablokira, ampak ne izgubim nadzora. Če pa želim recimo 1.48. vozit potem ne blokira, ampak je potem malo slabši čas. Tale mod je kar kako stopnjo višji kot 09. Opazil sem, da se tudi bolj pregreva motor. Radiator imam na 5 in boost na 10. Na nekaj bi še opozoril, s tem, ko imam boost na 10 mi žre 5.2/krog, se pravi, da bom samo za dirko potreboval 239L.

To kar je povedal Andrej, da najprej pritisneš do konca in potem spuščaš je tudi odvisno od volana... ubistvu ima vsak svojo tehniko je pa tale sigurno učinkovita, kar lepo piše tudi na telematriji.

Lp

glede ovala sem proti ker smo pozimi videli kako je bil vssec folku. Mirko kar se tice neprimernosti prog za f1 zato ker jih ni vec na koledarju si pa cist mim usekal.. Vsi dobr vemo da je denar sveta vladar in tuki ni nc drgac.. Fuji je bil na sporedu se 2 leti nazaj pa si niso mogli vec prvosct drage organizacije. Indyy vemo kaj je 2005 leta zjebal in da se od takrat naprej organizatorji nocejo vec s tem zajebavat. Edini ki bi mogoce lahko bil zastarel je praav a1 ring, ki pa je po mojem mnenju se vedno bolsi od polovice dirkalisc ki so sw v koledarju..

Dobr si napisu,NISTA BILA,zdej pa ??????

Dobr, tle sem se ujel hehehe. Fuji, ki je bil zgrajen 2007 mislim da ni neprimeren in najbrž ni bil vzrok da so ga skenslali. A1 ring je sicer ok, ampak raje vidim da ostanemo na daljnem vzhodu hehe. Če bi bla kaka koreja dobra, ampak ta no ni za računat.

sem odpeljal 1:42.5 , vendar s pomočjo anti-lock breaks high...kolesa mi nenormalno blokirajo...nevem če to popravim samo z nežnostjo s stopalko al so tu tudi nastavitve!? ko zaviram sem ko na snegu! :) drugače sem nad rfactorjem navdušen...sem prej vozil v eno f1 challenge, pa mi je fizika tukaj dosti bolj realna...

manj bremzaš, pa je. Pa še hitrej greš pol :P

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...