Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Ker je očitno da se večina strinja s tem da uporabimo eno starejših prog bi kar naredili glasovanje glede steze. Možnosti so pa te kot so že zgoraj napisane. Torej dodajte naslednjo zaporedno številko k progi, katero želite voziti.

A-1 Ring:

Indianapolis:

Fuji: 1

no pocas bo nekaj iz tega.sm trening pa spet terning,ceprav mi ta proga nikakor ne sede.za danes 1 44 0 z praznim bo treba se avto nastavit.ker ce gleda gregorja in mesarica to je nadkozmicna voznja bravo cestitam.se vidmo jutri in upam da bo kaj bolje.lp sandi

Camber je ubistvu vertikalni naklon koles. Najbrž si pri kakšen boljšem avtu (izrazito predvsem pri kakšnih mercedesih) opazil da se jim kolesa nagibajo, če zavijejo. No tukaj je stvar podobna in sicer tako da imaš skozi nek naklon. Ta naklon naj bo vedno negativen. Je pa stvar taka, da je večji naklon primeren predvsem za steze s hitrimi zavoji (suzuka, spa, silverstone), saj se ob velikih silah cel avto nekoliko nagne in tako guma grabi s celo površino. Je pa posledično malo težje zavirati oz pospeševati.

Packersi so pa kot nekakšne blokade vzmeti, da se preveč ne stisnejo ko peljemo hitro čez kakšne neravnine da avto ne naseda. Sam se ne sme pretiravat, ker pol vzmeti ne bojo več delovale kot bi lahko ker se jih skrajša hod.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...