Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

:lol: dobra tale z izbrisanim rfactorjem.

Silvo, drugač pa priporočam rFactorLite, ki si ga inštaliraš, potem pa čez daš krek, odpreš špil, nastaviš grafiko, si uvoziš controller in vse ostale nastavitve, ki jih hočeš, zapreš špil, ter si rfactor mapo zararaš, jo poimenuješ rFactorLite-predpripravljen in maš mir za večno. Pred vsakim novim modom enostavno odpakiraš rar, naložiš mod in takoj špilaš. Če mod smrdi, zbrišeš takoj vse in je. Maš pa lepo sveže inštalacije, tako da ne boš nikoli imel problemov s štekanji, mismatchi itd.

lp

Izšel je rft 2010 trackpack (steze od hockenheima naprej). Vse proge so praktično iste notri pa je tudi koreja ki milo rečeno izgleda obupno. Nobenih objektov, robnikov se ne čuti, nobenih tabel, vglavnem res le grobi layout in skoraj nemogoče vozit ker se nič ne vidi..

Ker se dirka v Koreji kar hitro približuje in bo na našem sporedu čez dober mesec mislim, da bi bilo dobro razmisliti kaj storiti s to dirko. Moje mnenje je, da se pač letos (ker ni in verjetno tudi ne bo dostojno narejene steze za rfactor) odvozimo kakšno drugo progo namesto te. V mislih sem imel predvsem kakšne dirke, ki so v F1 že bile, pa so zaradi strička Bernija izpadle iz koledarja. Mislil sem predvsem na nekatere steze in sicer A-1, Fuji, Indianapolis...Načeloma bi lahko vozili tudi nerburgring, ki ga je letos zamenjal Hockenheim.

Probajte korejo in povejte vaše mnenje glede tega [ok]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...