marko 36 Napisano September 20, 2010 Share Napisano September 20, 2010 Maf, krilca sem prestavu, in dosegu 1:49..., menjalnik sem pa nekak tak naredu da mi je prva čist kratka in z 2. vozim praktično vse ovinke ki so počasni, sicer pa HVALA LEPA za nasvete Bom pa tudi to z 1. prestavo probu. LP Hvala Link to post
sennas 1 040 Napisano September 20, 2010 Share Napisano September 20, 2010 Jaz sem 1:42:7xxx trenutno prazen, poln pa 1:48 in 1:47 Link to post
reno 37 Napisano September 20, 2010 Share Napisano September 20, 2010 maf, ko si vcerej odsel s serverja sem v naslednjem poskusu postavul 1.42.1xx =). Sam mod se zmer smrdi pr rft 2009 lahko konstantno delam hitre case tle pa nasledn poskus pol 2 sekunde pocasnej furam. Link to post
maf 21 Napisano September 20, 2010 Share Napisano September 20, 2010 sj k sm gledu vožnjo maš notr srednjih do visokih 41 sigurno... sam progo mal nadrkaš še, pa je. Link to post
Kunčič 43 Napisano September 20, 2010 Share Napisano September 20, 2010 Meni še vedno ni uspelo inštalirat ta novi mod. Tudi tistega Gregor, ki si ga naložil. Prosil bi vas, če mi lahko nekdo napiše podroben potek inštalacije, to mislim povsem od začetka. Ko potegnem mod iz neta, kako ga odpret (z winrarom ali pa ga shranit), ko ga zraram, kam naj ga shranim in potem ko se inštaira ali ga shranit visto mapo ali v drugo, ker sem že vse sprobal kar je bilo v moji moči. Hvala za pomoč Link to post
Kunčič 43 Napisano September 20, 2010 Share Napisano September 20, 2010 Še to, imam win7, mogoče je tu kaj narobe. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 20, 2010 Share Napisano September 20, 2010 predvidevam da nisi edini na forumu, ki uporablja win7, tko da pomoje to nebi smel biti problem. Jaz sem mod naložil tako da sem odraral v neko mapo in nato skopiral vse v rfactor. Kaj ti pa naredi ko si probal naložiti že "inštaliran" mod? Ni mi jasno kako ti to ne dela , tko da sem skoraj 100% da si ti nekaj zamučkal Link to post
MirO 67 Napisano September 20, 2010 Share Napisano September 20, 2010 Čak mal Gregor,nč ne kopiraš,sej je ja .exe file.self extraktor(vsaj jaz imam tako) samo pri instalaciji moda moraš določiti pot,(predvidevam c:program files\rFactor),in to je to.Tudi jaz imam WIN7 Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 20, 2010 Share Napisano September 20, 2010 Ja oprosti Miro, imaš prav! Sem čisto pozabil da je .exe. Postopek je tak kot ga je opisal Miro Link to post
SchumacherM 58 Napisano September 20, 2010 Share Napisano September 20, 2010 Čak mal Gregor,nč ne kopiraš,sej je ja .exe file.self extraktor(vsaj jaz imam tako) samo pri instalaciji moda moraš določiti pot,(predvidevam c:program files\rFactor),in to je to.Tudi jaz imam WIN7 Sej je pa že rek da je pognal exe iz arhiva, ampak mu noče ponuditi konca. Meni ga je po 3 minutah, njemu ga ne. Če pa je dobil mod inštaliran, in ga samo prekopiral pa ne vidim več problemov. Link to post
mmatic2 4 Napisano September 20, 2010 Share Napisano September 20, 2010 Še enkrat sem probal pa nič. Bom razložil kako sem delal in če ga kje serjem mi prosim povejte. Stari rfactor sem popolnoma zbrisal. Šel sem na link in začel z prenosom, prvo te vpraša ali odpre z winrarom ali pa shrani. Izbral sem prvo možnost in začel z prenosom. Po končanem prenosu sem razširil v neko mapo na H: disku. Po razširitvi pa sem začel z inštalacijo na C: disk v mapo Rfactor 2010. sedaj že to dela približno 3 ure, pa še nič. Kje delam napako? Po tem postu predvidevam da ti poskušaš namestiti samo RFT2010 brez da bi predhodno namestil osnovo rFactor. RFT2010 je samo mod in nebo delal brez inštalacije rFactorja. Bi ti pa morala delovati tudi zadeva ki ti jo je Gregor poslal.. samo razpakiraš in odpres znotri rfactor.exe Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 20, 2010 Share Napisano September 20, 2010 Naj te malo popravim. Pri moji verziji ne zaganjaš nobenega exeja ampak samo odraraš in prilepiš zadevo v C://ProgramiFiles/rFactor Link to post
Kunčič 43 Napisano September 21, 2010 Share Napisano September 21, 2010 Matic, tudi to sem že študiral. Jaz sem pobrisal komplet rfactor(napaka) in verjetno mi za to ne prime. V bistvu nimam osnovnega rfactorja. Mogoče veste, kje ga dobit. Saj men je inštaliralo, samo na koncu, ko bi moral pritisniti naprej potem pa finish mi pa zamrzne, mi ne ponudi nobenega od tega. Sicer pa bolj malo poznam madžarščino. Link to post
SchumacherM 58 Napisano September 21, 2010 Share Napisano September 21, 2010 Ti nimaš rFactorja in poskušaš inštalirat modifikacijo za rFactor? [Joj] Kot da kupiš nov avspuh za ato pol se pa čudiš kam ga moreš dat pa zaka ne dela...u bistvu pa sploh avta nimaš. Link to post
Recommended Posts