Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Help, kaj naj naredim, sploh ne morem več vozit.

Ne delaj panike :wink:

Zdele sem dal uploadat inštalirano verzijo rft 2010 moda. Ti boš to potegnu dol, odraral in enostavno napopal v tvojo rfactor mapo. To bo pa moglo delat. Sam boš mogu verjetno še počakat kakšne 2 ure, ker nimam ravno hudega uploada [wall]

Server je nazaj. Deluje do večernih ur predvidoma :). Dobite ga z IP-jem ali pa po imenu, bi moglo tud delat.

IP: 89.142.253.144

Ime: TROST SLOF1 2010

Password: sloracing

Server je končal svojo tlako za danes. :)

Uredil - sennas

Še enkrat sem probal pa nič. Bom razložil kako sem delal in če ga kje serjem mi prosim povejte. Stari rfactor sem popolnoma zbrisal. Šel sem na link in začel z prenosom, prvo te vpraša ali odpre z winrarom ali pa shrani. Izbral sem prvo možnost in začel z prenosom. Po končanem prenosu sem razširil v neko mapo na H: disku. Po razširitvi pa sem začel z inštalacijo na C: disk v mapo Rfactor 2010. sedaj že to dela približno 3 ure, pa še nič. Kje delam napako?

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...