Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

KONČNO, prispel do cilja, sicer z grenkim priokusom, brez točk ampak vendarle prispel do cilja. V prvih dveh krogih se prebijem med deset, potem naredim napako in padem na 11 mesto in do cilja ostalo tako. Super pa se mi zdi to, da sem brez nekih velikih problemov, brez nekih akrobacij prišel na cilj. Naslednja dirka pa točke, res super. Hvala Troštu za set up.

Ta teden sem odpeljal slabše kar sem že vozil prejšnji teden, zahvale gredo novemu modu in pa Ferrari Academyju [krniki]

Kvalifikacije nič posebnega, nisem se ravno pretegnil, tako da sem se zadovoljil s P7.

Potem pa vseeno lepa dirka, do polovice zelo pestra z veliko boji na cesti. Na koncu 5 mesto.

Glede dirke nimam najbolj dobrih občutkov in jo bo treba kar najhitreje pozabit...

Že monza sama po sebi mi je med najmanj priljubljenenimi, nato pa še problemi z netom ali PC-jem, ali celo z kablovjem, ne vem... komaj sem ga usposobu, naredu vsaj čas na quali.

Dirka: Prvih nekaj krogov vključno z štartom je bilo kar dobrih, nato pa se je začelo, ko so pričele gume čudno grabit, nato sem se na parih ovinkih zavrtel sploh prvič na progi, malo "razmajal" avto nato končno tudi malo pred pričakovanim postankom tudi zlomil prednje krilce, s čimer sem mi zdi da sem bil kar malo ovira na progi, ker mi je pri zaviranju konstantno blokiralo prednje desno kolo, ki je imelo malo zvito obeso od butanja v ograje, v boxih šel na soft gume ter po novo krilce 15krogov pred koncem. Nato pa še 4 kroge pred konem še v S ovinkih delna odpoved zavor, do konca ciljne ravnine pa zgubu komplet zavore in zaviral z menjalnikom (zopet ovira na cesti). Tak da sem zadnje 4 kroge vozil kot invalid. Sem pa prišel do konca, sicer brez točk, sem pa... vsaj nekaj dobrega :)

Čestitke vsem "preživelim", bravo bravo pa top 3.icon_champion.gif

Marko rad bi te opozoril, da če imaš za sabo avte ki te prehitevajo že za krog, da se na ravnini umakneš iz idealne linije in spustiš plin. Verjamem da je lušno dirkat, samo za tistega ki te prehiteva za krog je zelo mučno če se mora še z krog zaostalimi ubadat. Sploh če se vmes še s kom prehitevaš. Ne da je bilo kar koli hudo narobe, samo si ga pa tiščal do konca in nisi popustil, tako da sem te moral prehitet "normalno" kot bi mogel koga v istem krogu.

Vsakomur ki me je prehitevu za krog sem se umaknil iz linije kjer sem se lahko, tudi po travi sem se pelu zaradi tega ali pa malo prej pred ovinkom plin spustil da je bl možno pred ovinkom it mimo. V max 10s sem se odmaknu še na vsaki dirki do sedaj se mi zdi.. Sredi ovinka pa tut ne morem linije razbijat pa na koncu v travi pristat oz ograji... Ne vem zakaj se ni nihče oglasil preden sem svoj povzetek napisu.

silvo, probaj malo pocakat ce bo. Ce se prav spomnim sem tudi jaz moral cakati kako minuto na koncu.

Drugac sva uceraj zvecer s trostom malo bolj sprobala mod. Obema je bil mod fantasticen prav tako tudi proga ko se je navadis. Mnogo je lahko kontroliranega drsenja in podobnih zadev. Res zakon!

So pa ene zadeve mal drugacne od prejsnega in sicer ta da see masina malo bolj pregreva in bo verjetno potrebno imeti radiator na 5. Zaradi tega mislim da bi bilo pametno to sredo odpeljati eno testno dirko da sprobamo te zadeve.

SIN.gifSingapur

Datum dirke: 29.9.2010, 20:00

Dolžina kroga: 5.067 km (46 krogov)

Dolžina dirke: 233.082 km

Trening: 20:00-21:00

Kvalifikacije: 21:00-21:15

Dirka: 21:17

28u-f1.jpg

Onboard krog po LMT 2009 (0.90) verziji s fsone2009:

http://www.youtube.com/watch?v=xwVehRYNF1I

Uživajte v treningih :)

P.S.: Ker server trenutno ne deluje, lahko postavim svojega, če bo zanimanje, bom objavil podatke ko bo postavljeno. Stay tuned :)

• Upvote 1
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...