Khorne 4 Napisano September 15, 2010 Share Napisano September 15, 2010 Imel sem dobre občutke vse do štarta... Čestitke nemškim ekipam! Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 15, 2010 Share Napisano September 15, 2010 Ok Sam neki.. a si spreminjal ta moj hdv k si dol potegnu al svojga? Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 15, 2010 Share Napisano September 15, 2010 Bračič a je treba druge gume zbrisat mogoče? Link to post
SchumacherM 58 Napisano September 15, 2010 Share Napisano September 15, 2010 Msn, pa bo =) Link to post
SchumacherM 58 Napisano September 15, 2010 Share Napisano September 15, 2010 Treba bo neki pogruntat glede nemogočega trokiranja na startu...FPS gre v polder, pol se pa znajd..točke pa čau čau. Link to post
KOKL 223 Napisano September 15, 2010 Share Napisano September 15, 2010 Jaz osebno sem bil vesel dirke saj je bila na zacetku prava borba =) potem mi je pa trost po svoji lastni napaki ko sem se peljal po idealni liniji zapeljal vame =) in mi poskodoval formulo po temu je pa slo vse samo se navzdol saj je bilo tezko peljati =) drgace pa castitke zmagovalcu in se vidimo naslednjo dirko Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 15, 2010 Share Napisano September 15, 2010 Ok.. to je to.. Pod prenosi imate vse kar potrebujete za naslednjo dirko (upam ) Uporabljali bomo LMT progo. LP! Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 15, 2010 Share Napisano September 15, 2010 Sam bi najprej pohvalil oba virgina, ki sta na začetku dirke dobesedno letela po stezi. Bravo fanta, še tako naprej Fast and clean racing!!! Q: Eden boljših časov, ki sem jih odpeljal, in končno spet pole po ene 5ih ali celo 6ih dirkah. R: Štartal sem sicer dobro, vendar sem imel predolgo prvo prestavo, tako da je avto na štartu bolj slabo vlekel. Prvi krogi so bili res nori. Borba s Troštom in Nejcem je bila res nora in nekajkrogov kasneje še z Sandijem, katerega sem komaj prehitel saj je imel zelo hiter avto na ravnini. Preostanek dirke sem potem samo še počasi pridobival prednost in končno spet okusil zmago Čestitke vsem, ki ste končali dirko (tokrat jih je bilo veliko ) 1 Link to post
mrhar 102 Napisano September 15, 2010 Share Napisano September 15, 2010 odlicna dirka cestitke prvim trem plus vsem ki so prisli do cilja ya prvo celotno dirko pa nisem zadovoljen ker so mi ze v12 krogu zacele pesati bremze na kar me je opozoril andrej ampak konec koncev odlicen start z nastavitvami za dirko pa bi bilo najbrz precej bolje.lep fajt dans pa vec srece prihodnjic. hvala sandi singapur vabi cao Link to post
mrhar 102 Napisano September 15, 2010 Share Napisano September 15, 2010 pa se eno vprasanje kdaj si moras dati nastavitve za dirko ker sm vozu z nastavitvami za kvalifikacije-hvala na odgovoru se se ucim. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 15, 2010 Share Napisano September 15, 2010 Nastavitve za dirko moraš imeti že pred kvalifikacijami. Po kvalifikacijah lahko samo dotočiš gorivo ter zamenjaš gume.. Link to post
mrhar 102 Napisano September 15, 2010 Share Napisano September 15, 2010 hvala no zdej pa vem za naslednjic pa cestitam za zmago.edino kar na znam pr nastavitvah je kako ti rata bremzat pri 60 ih metrih.odlicno in pohvalno. Link to post
KOKL 223 Napisano September 15, 2010 Share Napisano September 15, 2010 Ker se ni mape singapur bi rad sam neki pokomentriov Novi mod se mi zdi kot da bi vozil formulo 2 hehe ne pa formulo 1 sam se bomo ze navadili din proga singapure naj bi bila ?? LMT tako je dejal vodicar ??? pa me zanima vase mnenje o tej progi ker zame je slabsa kot rft saj se slabo vidijo oznake vse je nekam temno pa se ni crt za izvoz iz boksa tko da jaz bi rajse vozil rft oz katero drugo progo=) ce bo pa LMT bo pa pac LMT hehe lpp Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 16, 2010 Share Napisano September 16, 2010 Mod: Jah tak pač je, velik bolj podkrmarjen kot 2009 letnik. Je pa dejansko tudi nekoliko počasnejši, tako po prvih ocenah cca 1-2s Singapore iz RFT trackpacka: Singapore LMT: Presodite sami... Link to post
Recommended Posts