SchumacherM 58 Napisano September 14, 2010 Share Napisano September 14, 2010 Dons bo nekdo setup posodu, ni možno da sm tolk počasn Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 14, 2010 Share Napisano September 14, 2010 1.21.6 s praznim, visokih 1.25 s polnim.. Ampak napak pa tolko, da bom srečen če končam Link to post
Odisej 5 Napisano September 14, 2010 Share Napisano September 14, 2010 tukaj je jeba vozit ja...ker če zamudiš zavorno točko, moraš potem motovilit da prideš čez šikane...če si pa prezgodenj (bom raje tiho). prazen se sploh še nisem peljal ... hehe... pol pa tam okol 1 26 pa kako desetinko gor.... Link to post
MirO 67 Napisano September 14, 2010 Share Napisano September 14, 2010 banda z 1.22.xx,sej ste čist zmešan,me res zanima kak bo na race. ps:kje je fora ,da jaz ne vidim več smeškotov,pa nism nč prurejal foruma Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 15, 2010 Share Napisano September 15, 2010 OPOZORILO! Če je slučajno kdo spregledal debato po končani prejšnji dirki sedaj še zadnjič opozarjamo vse voznike v F1 prvenstvu. Po zadnji dirki smo nekoliko spremenili sodniško zasedbo, zaradi daljše odsotnosti enega od sodnikov. V veljavo prihaja novo pravilo in sicer bo od sedaj naprej kakršno koli sekanje bele črte pri izvozu iz boksov kaznovano z 10s pribitkom k končnemu času dirke. Sodniki lahko kaznujejo tudi neprijavljene incidente v prvih treh krogih posamezne dirke. Več o tem si lahko preberete tudi Tukaj! Lep pozdrav! Link to post
Oxy 11 Napisano September 15, 2010 Share Napisano September 15, 2010 OPOZORILO! Sodniki lahko kaznujejo tudi neprijavljene incidente v prvih treh krogih posamezne dirke. Več o tem si lahko preberete tudi Tukaj! Lep pozdrav! No to bi jaz malo razčlenil če lahko dodam svoje mnenje. Za prve tri kroge je malo premalo ker se lahko zgodi kaj takega tudi med dirko ali celo zadnji krog pa nekateri nočejo napisat prijave kar se mi zdi butasto. Zaj ne bomo gledali celo dirko od vsakega ampak nekaj sumljivih trčenj se pa lahko pregleda in opomni dirkača. 1 Link to post
Yelo 36 Napisano September 15, 2010 Share Napisano September 15, 2010 Sicer me en drek kaj briga ampak tudi jaz bi se z Oxy-jem strinjam. Samo tri krogi po moje res nimajo smisla. To lahko tako ali tako vsak sodnik pregleda. Kot sem že enkrat napisal! V primeru,da kateri od tekmovalcev med pregledom posnetka opazi nepravilnost takrat to javi enemu od sodnikov! In to bi veljalo za celotno dirko! Se pravi da tudi ni nujno,da se bo nepravilnost opazila. Če nihče ne opazi napake ..... pol je ni! Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 15, 2010 Share Napisano September 15, 2010 No to bi jaz malo razčlenil če lahko dodam svoje mnenje. Za prve tri kroge je malo premalo ker se lahko zgodi kaj takega tudi med dirko ali celo zadnji krog pa nekateri nočejo napisat prijave kar se mi zdi butasto. Zaj ne bomo gledali celo dirko od vsakega ampak nekaj sumljivih trčenj se pa lahko pregleda in opomni dirkača. Vsekakor se strinjam s tabo. V kolikor kdorkoli od sodnikov ali kdo drug opazi kakšno hujšo nesrečo se jo lahko vseeno obravnava. 3 krogi so napisani le in samo zato, da ne bi potem kdo imel kakšne pripombe, da se dela kakršnakoli "diskriminacija", ker smo nekoga kaznovali, drugega ne.Pa mogoče bo kdo zaradi tega pravila 2x premislil preden stori kakšno neumnost. Dejstvo je da se vseh krogov, vseh dirkačev ne bo pregledovalo, ker enostavno vzame preveč časa. V celoti se bojo pregledali prvi trije krogi, ker je ponavadi na začetku tudi največ trčenj. Vseeno pa polagam na dušo sodnikom, da se kaznuje le najhujše prekrške, kjer so oškodovani drugi dirkači zaradi malomarne napake oz. nepozornosti prvega. Ne zdi se mi smiselno sedaj dajati kazni za vsako dirkaško nesrečo, kjer se dirka na nož. Lep pozdrav! Link to post
FBR18 112 Napisano September 15, 2010 Share Napisano September 15, 2010 Se povsem strinjam Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 15, 2010 Share Napisano September 15, 2010 Tukaj! boste našli dva linka do F1 RFT 2010 moda, ter našega updata. Najprej si naložite rft 2010 mod (v kolikor si ga še niste), nato si potegnite dol še naš update. Navodila kako naložiti update so razložena v datoteki "navodila.txt" LP! Link to post
Khorne 4 Napisano September 15, 2010 Share Napisano September 15, 2010 Tnx Gregor! Edino smotano je, ker je naslednja Singapore heh. Drugače se pa veselim vožnje z novim modom. Link to post
SchumacherM 58 Napisano September 15, 2010 Share Napisano September 15, 2010 Tule mate paketek ki je OK, Vodičar, tale link dej v prvi post, ekipo eno sm narobe preimenoval, ti pa si v HDV pozabu tire brand spremenit, brez tega avtovm ne naloži. TALE patch je pravi: http://www.megaupload.com/?d=FXB7ZIE1 Če piše da je unavaliable, malo počakajte pa osvežte. Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 15, 2010 Share Napisano September 15, 2010 Rezultati! Točkovanje po dirki! Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 15, 2010 Share Napisano September 15, 2010 Počakte še enkrat da ne bo kakšne zmede.. Bračič, men moje čist lepo dela brez problemov, tko da ne vem kaj bi blo narobe :/ Link to post
SchumacherM 58 Napisano September 15, 2010 Share Napisano September 15, 2010 Williams mapa ma narobe ime, torej nima onih gum pol prepisanih, HDV iz paketa v prvem postu ima pod tyre brand napačno navedeno gumo. F1_RFT_Bridgestone_S, mora bit brez _S. Teb dela ker nisi še stran dal te gume, nimaš pa v igri prave zmesi. Brez skrbi, ne govorim brezveze. Link to post
Recommended Posts