Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

Mam en zelo star volan in se vrti za cca: 90° se pravi 45° v eno pa me zanima kako bi lahko naredu, da bi bla večja senzitivnost, se pravi, da ko bi zavil do 20° bi se volan v igri že obrnil do konca.

To hočem zato, ker moram res vsak ovinek skoraj, da do konca motat in mi preveč časa in prostora zavzame pa bi to rad zmanjšu, že sem probu tam v controller.ini spremenit na manj stopinj in je isto tiste degress v setupu sem spremenil pa je malo bolje vendar to ni to, če kdo ve kje to zmanjšat bi prosil za nasvet.

HVALA

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Tisti hitri ki mate zavore na 1 al pa 2 in hladilnik motorja na 1 ali 2 ne računat da boste končali dirko. Še enkrat opozarjam na višje vrednosti, ne niti trenirat z 1.

Glede postanka: dvomim da se splača brez, ker bo na krog ogromna izguba in tist postanek ali 2 hitro prineseš noter :)

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...