Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

tut to glede gasa je možno ja, ker mi je v Belgiji nekam čudne zvoke delu od sebe, kukr da bi dal gas pa nehu sam da fuuul hitr to vse skup.. sam nvem kje naj dobim natančen potenciometer...:S

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

tut to glede gasa je možno ja, ker mi je v Belgiji nekam čudne zvoke delu od sebe, kukr da bi dal gas pa nehu sam da fuuul hitr to vse skup.. sam nvem kje naj dobim natančen potenciometer...:S

Sej maš v nastavitvah volana v špilu meter ki ti kaže kolk tiščiš pa poglej kolk ti kaže...

Mas en program, kjer lahko naštelaš, da gas prej pride do konca še predn pedalo pritisneš do konca tako sem jaz ta problem rešil pri prejšnem volanu.

Nisi daleč od resnice, kokr čudno špil dela, ne bi bil presenečen. Meni je počasen ko vrag, tiste ikone se nikamor nočejo hiter premaknat, v samem gameplayu opažam rahlo trokiranje nonstop...do preden sem šel na maturanca je laufalo super, pridem nazaj pa kot da bi gremlini formulo trajbali.

Jah žal, pri teh low budget volanih so potenciometri za nikamor že ko so novi... Tud če jih potem tri leta pucaš ni bolš...

Se je treba navadt na to kar maš in s tem znat delat pa je...

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...