Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Ja te nastavitve moraš narediti pred kvalifikacijami, ker kasneje se ta možnost zaklene zaradi delnega parc fermeja ki ga uporabljamo. S praznim avtom še nisem peljal, s polnim sem vozil čase 1.26, bom pa danes zvečer na serverju malo pobolje spoznal stezo tko da se bo kmal vedlo kako hitro se bo peljalo.

LP!

No, upam, da se nas kaj nabere, da gremo kako testno dirko!

Pa se zmenimo ob 21.00 uri, mislim eno uro, ker mislim, da so ljudje na serverju samo so za pol ure pa od 19h naprej. Potem smo pa trije gor od 20h-20.30. Čez pol ure pa spet drugi trije itd...

Že že prestavna razmerja, ampak tut to mi ne uspe..oz mi nabere za ene 2sekunde pred zaviranjem na najdaljši ravnini, ampak mi pa potem ne gre iz ovinka nikamor..:S ne vem kaj delam narobe...

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...