Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

Glavno je, da tresenje ne povzroča nenadnih izgub ravnotežja in na vožnjo nima prevelikega vpliva. Po nekaj krogih tresenja sploh ne opaziš več. Če si boš ogledal kakšen posnetek boš ugotovil to kar je napisal KOKL, prav tako lahko poizkusiš Monzo v Race seriji in boš opazil, da ruka še bolj. BrianzaISI je najbolj realna in najlepša steza kar sem jo kdaj peljal v kateremkoli špilu in se mi zdi prav, da ostane. Brianzo za svoje dirke uporabljajo praktično vse lige..

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Steza v Monzi bo zelo obremenjevala zavore, zato mislim da je prav da se vsaj tiste najmanj izkušene že v naprej opozori, da naj bojo zelo pozorni na zavore. Hlajenje zavor naj bo bistveno višje kot na ostalih dirkališčih, prav tako sem zadnjič pri enem od dirkačev zasledil, da zmanjša obseg zavornih diskov za bolj stabilno zaviranje, vendar je imel ravno ta dirkač največ odpovedi zavor v tej sezoni, tako da imejte velikos zavornih diskov na največjo možno velikost (2,8cm) ter hlajenje čimveč. (sam osebno bom imel hlajenje zavor na 6)

LP!

Hvala za opozorilo!

Se pravi te nastavitve je potrebno opraviti že pred kvalifikacijami ali jih opraviš med kvalifikacijami ? To mi ni čisto jasno, ker potem se zadeva zaklene zaradi pravil to mi je jasno.

Kaj potem večina vozi iz kokpita se pravi, da ima pred sabo tisti velik volan in pa progo kar ostane prostora.

Pred quali lahko delaš vse kar hočeš, ko pa greš na progo prvič v quali se pa zadeva zaklene, nekaj malenkosti ostane odklenjenih. Se pravi najbolje da med treningom oz ko vaziš sam kakšne treninge...

Glede pogleda pa nekeko tako kot si reku, saj se navadiš, pa tudi sedež se da nastavit tak da vidiš več..

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...