Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Moram rečt da se čisto z vsem strinjam.

Si bom jaz vzel več časa in pregledoval zadeve. Tudi prve kroge in bele črte (izvoz boskov) ni problem pregledat.

Če se izbere nova sodnika za Robija in Andreja bi bilo dobro, da se javita res taka, ki imata čas, ker bi bilo res fino da bi se vse kazni od zdaj naprej rešile do nedelj, kot je napisal Gregor. Sam pa bi ostal sodnik če nima nihče nič proti, ker mi ni problem pregledovat in usklajevat zadeve.

Odlično bi bilo tudi če bi to res stopilo v veljavo že v Monzi.

Kazni bi morale padati kot nore, bele črte na dirki in omejitve hitrosti v boksih očitno ne obstajajo.

Za hitrost v boksih ti jaz lahko garantiram da je kazen, za belo črto bo pa od Monze naprej.

Če nima nihče nič proti sem lahko sodnik tudi jaz???Če se kdo s tem ne strinja naj pove in prepustim mesto nekomu drugemu. Vsekakor bi bil dobrodošel tudi yelo, čeprav je včasih zoprno, ker je treba pošiljati posnetke in podobne zadeve :S

Trošt, glede tvojega odstopa se mogoče delno strinjam v celoti pa prav gotovo ne. Konec koncev dirkamo za zabavo in ne za denar tako, da ne razumem kako bi lahko prišlo do kakšnih pritiskov :/

Kar se mene tiče bi bilo super če bi bila ša ti Gregor in Yelo...

Pa dobro bi bilo da se tisti člen, da sodniki lahko sami pregledajo dirko vpiše v pravila, če se seveda vsi strinjajo.

Kazni bi morale padati kot nore, bele črte na dirki in omejitve hitrosti v boksih očitno ne obstajajo.

Za odebeljen tekst ti tudi jaz garantiram, da so kazni sem še na vsaki dirki do zdaj kasiral.

Ob tej priložnosti bi še vprašal za koliko moraš prekoračiti hitrost v boksih, da ti dajo stop&go kazen ne samo drive tru?

Trošt, to da si odstopil kot sodnik nima smisla...delo pomoje opravljaš korektno in če je sodnik udeležen v incident tko ali tko ne more odločat ali vplivat na razplet.

Kar se kazni tiče je pa tako (ne vem če smo zapisali), da se dogodke na dirki pogleda, če so prijave in tudi v primeru, če se kaj naknadno ugotovi (recimo izrivanje, butanje, vijuganje, bela črta). Tako, da sodniki že imajo pravico pogledati celo dirko in videti kršitve. Ker potem se lahko naredi da vedno seka nekdo šikano (igra sama mu ne dodeli kazni) sodniki tega ne vidijo, ker ni prijave in jo lepo odnese...tako, da pregled dirke mora bit. Tudi če kdo kaj vidi naj to sporoči sodnikom preko ZS ne na forumu, potem bodo pa sodniki peljali zadevo naprej.

Kar se pa Belgije tiče, sem pa videl kaj se je zgodilo in imam svoje mnenje. Vsekakor bi pa pomoje morala kazen bit za nadaljevanje sezone ne pa za dirko v SPA! (moje mnenje).

Sodnik bi pa lahko bil, samo nimam časa bit na vseh dirkah :wink: lahko pa vedno podam svoje mnenje [ok]

• Upvote 2
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...