Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Časi na dirki zaenkrat najboljši znotraj 1.50.xxx, za kvalifikacije pa znotraj 1.45.xxx

lp!

Pa pri tem bi bilo dobro omeniti da je ta čas na dirki 1.50 z soft gumami...tako da si ne bojo eni preveč glave belili s temi časi.. razen če se motim?

lp

Q: V zadnjem poskusu dober krog, prebijem se na 3 pozicijo.

R: Ne najboljši štart, nekaj zmede v prvem ovinku, moram it wide, sem 6. Prebijam se naprej, z dobrim ritmom, lepa borba z Novakom, ostali naredijo napake, ko jih dohitim. Po prvem postanku na tretjem mislim da, potem šoster naredi napako, sem drugi. Pritiskam, do mesariča 3 sekunde, oba v bokse hkrati, nekaj se mu zašuštra (žal, ker bi utegnila bit zanimiva borba). Potem samo kontroliram dirko in zmagam z 18s pred mesričem. Eden popolnejših vikendov, čisto nobene napake na dirki, tak da sem izjemno vesel te zmage. [champ]

Mislim da kar poštena in zanimiva dirka, tak da čestitke stopničkam, ter ostalim ki ste končali. Dobro dirkanje.

Lp

Q: Zame najslabše kvalifikacije letos tako da z 4. mestom nisem bil ravno zadovoljen, vendar mi je bilo všeč vsaj to, da sem štartal z notranje strani.

R: Štart mi je uspel res dobro, saj sem se prebil mimo prvih treh in prišel na prvo mesto kjer sem ostal le 3 kroge ko so se začele vrstiti težave. 3x sem zapeljal čez robnik, naredil sem bočni premet v zraku z 10 obrati :) Uglavnem skozi dirko sem imel super borbe z Mirotom, Janijem, obema Andrejema.. Zared fantastična dirka in glede na mojo vožnjo polno napak je 3 mesto rezultat s katerim moram biti zadovoljen.

LP!

Odlicna dirka polna dogajanja in sem res zadovoljen. Qualy sem odpeljal bolje kot sem pricakoval, ker sem postavil res dober cas ampak Maticu je uspel še boljši in je bil nedosegljiv za vso konkurenco. Dirko sem startal tako tako sprva sem mislil, da bom iz prvega ovinka nekako uspel priti pred Vodicarja no potem sta tako on kot Soster odpeljala mimo mene in sem po startu nekaj krogov vozil kot tretji za obema dirkačema in nekako poskušal držati varno razdaljo. Zaradi pomankanja podtlaka v hitrih ovinkih je bilo izredno težko za nekomu voziti. Po parih krogih se je pričela akcija, ko je Vodicar naredil napako in ga je zaradi tega obsel Soster. Kmalu sem v akcijo vstopil še jaz ko sem izvede manuver proti Vodicarju in ga obsel vendar na žalost je šlo tako na testno, da je vodičarja koštala par sekund. Potem pa sem praktično do postankov vozil za Sosterjam in kot sem dejal prej ga zaradi pomankanja podtlaka v zavetrju enostano nisem mogel prehiteti, ker se mu v srednjem sektorju nisem mogel dovolj prilimati na rit. Imela sva dobro borbo, ki sem jo kasneje dobil. Potem pa se je moje sranje pricelo na 2 postanku. Pri vstopu v bokse sem malo zadel z zadnjim delom avtomobila v steno in poskodoval zadnje krilce ampak na srečo ni bilo problemov z vožnjo. Je bila pa ekipa nekam zmedena zaradi vsega tega in mi ni zamenala pnevmatik [Jaoo] in sem moral zaradi tega nasledni krog ponovno na postanek. Tudi v tretje ni šlo vse gladko saj sem ponovno stal več kot 10 sekund. Po postankih sem prišel na 4 mesto in takrat sem se odločil, da pritisnem na polno kar se je kasneje obrestovalo saj sem prišel na 2. mesto na koncu dirke tako, da sem v celoti po eni strani razočaran po drugi pa tudi ne saj je bila za nami res zanimiva dirka.

Q: Moje kvalifikacije so bile pač narest en best lap, ampak mi tut to ni uspelo, ampak zadn pa nisem štartal.. [jezik12]

R: Štart je bil soliden, saj se se prebil kar mimo par voznikov, potem še na hairpinu malo zmede in še mimo enega, nekaj jih je naredilo napake, tudi popolni premet v stran je bilo videt :blink: , nato pa so mi počasi začeli vračati, čeprav sem poizkušal razbijati ritem, in voziti nekeko po sredini ovinkov, sem na koncu naredu napako in je prišel mimo.. So mi pa pošteno zmešale štrene gume, saj so mi medium gume popolnoma pošle po 11-ih krogih, ali so pa mehaniki dali narobne gor, tak da sem v 11. krogu menjal na hard in peljal z njimi do konca, in opazil da te gume pa zdržijo nekaj kilometrov.:) Mi je pa žal ker sem mislil da bova ob Lotusa prišla do konca, pa vidim kar naenkrat ob progi kako se mi kadi iz motorja :o . Konec konca pa je bila dirka zelo zanimiva, sploh ker mi je proga med boljšimi, pa tudi iz 15. mesta med točke... [smoke] (pa čeprav kot zadnji) :)

Čestitke vsem ki smo prišli do konca, itak pa posebne pa prvim trem. [champ]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...