Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Dajte mi nekaj povedat. Imam logitech force feedbak EX volan. Zdaj pa ne vem, ali moram še v igri si kaj nastavit, mislim za volan. Tam so nastavitve za forcefedbak, rates, in ostalo, namreč imam problem. Ko volan obrnem v ovinku ali tudi na ravnini, mi kar skoči volan, kot da bi imel utež na strani, tako da komaj kaj kontroliram avto. Ima kdo kakšno idejo.

Dajte mi nekaj povedat. Imam logitech force feedbak EX volan. Zdaj pa ne vem, ali moram še v igri si kaj nastavit, mislim za volan. Tam so nastavitve za forcefedbak, rates, in ostalo, namreč imam problem. Ko volan obrnem v ovinku ali tudi na ravnini, mi kar skoči volan, kot da bi imel utež na strani, tako da komaj kaj kontroliram avto. Ima kdo kakšno idejo.

Reverse spring effect - neki takega bi moralo bit...

silvo, tam ko nastavljaš moč ffb-ja morš dati prosente v minus. Je pa tako, da tvoj volan ni nevem kaj in preveč tudi ne morep prčakvati. Drugač mi pa napis svoj mail pa ti bom svoj controler poslal pa si skopiri samo ffb zavihek v svojga. Vecina uporabnikov ga je pohvalila tako, da mogoce bo tudi tebi pasal. Pa ffb effect daj na low, ker vse ostalo je le nepotrebno drmanje.

Ko sem na serverju, ko odvozim nekaj časa...mi potem kar zamrzne igra...? Kaj bi lahko bilo to narobe? comp. imam definitivno dovolj močan, ker še ni star pol leta in igro imam original...se je mogoče komu že to pojavilo?

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...