sennas 1 040 Napisano August 9, 2010 Share Napisano August 9, 2010 Drži, ampak škodi ne, tak da ste vabljeni namestiti :wink: Link to post
gregor vodicar 476 Napisano August 12, 2010 Share Napisano August 12, 2010 A bi šel dones zvečer okoli 21.30 mogoče kdo vozit? Drugače sem probal progo iz rft trackpacka in meni dela uredu (fps med 120 in 160 edino na ciljni ravnini pade na okoli 105 ampak se čisto lepo pelje). Probajte še ostali in povejte kako vam dela. V kolikor bojo težave lahko zamenjamo tudi za FSONE progo, vendar probajte čimprej ker do dirke ni več tako veliko časa kot se mogoče zdi. LP! Link to post
Khorne 4 Napisano August 12, 2010 Share Napisano August 12, 2010 Jaz sem probal iz RFT peka in mi je na dveh ovinjkih štekalo tako kot je rekel Grega. Sem pa potem probal tist njegov link im ni dobro dela. Naredite po izbiri... Link to post
gregor vodicar 476 Napisano August 12, 2010 Share Napisano August 12, 2010 Jaz sem probal iz RFT peka in mi je na dveh ovinjkih štekalo tako kot je rekel Grega. Sem pa potem probal tist njegov link im ni dobro dela. Naredite po izbiri... Meni njegov link dela. Če ti napiše temporary unavalible, daj samo refresh parkrat in bo delalo. Progo sem tudi preizkusil in mi je ok. Sama površina steze je sicer precej boljša pri RFT-ju vendar se bojim, da bi veliko dirkačev končalo dirko v eou-rougu saj tam sredi ovinka rahlo zatrese. Torej.. RFT proga je bolj "bumpy", vendar je steza nekoliko širša in deluje bolj tekoče, FSONE je bolj gladka me pa moti, da se zelo slabo vidijo table pred ovinki in ni pis po tleh tako, da je precej težko ujeti idealno točko zaviranja. Najboljše da probate obe progi in potem se bo videlo katero se bo dalo na server. Meni osebno je vseeno, ker ima vsaka proga svoje - in +. Bi pa mogoče za malenkost več prednosti dal FSONE progi. LP! Link to post
Rok Lainšček 4 Napisano August 12, 2010 Share Napisano August 12, 2010 Jaz osebno sem ZELO proti progi iz RFT TrackPacka...Namreč Eau-Rouge je preveč nevaren. Robniki so postavljeni PREvisoko in bo tam ogromno žrtev... Sploh ne bom preverjal FSOne proge in takoj povem da moj glas dobi FSOne proga. LP! Link to post
sennas 1 040 Napisano August 12, 2010 Share Napisano August 12, 2010 Jaz sem za FSONE progo. Link to post
Khorne 4 Napisano August 12, 2010 Share Napisano August 12, 2010 Jaz bedak... V prejšnjem postu mi je nekako ratalo, da sem napisal, da mi proga of fsone ne dela. Naj se popravim... DELA vse lepo. Link to post
Cime 2 Napisano August 12, 2010 Share Napisano August 12, 2010 Probal obe, ljubša RFT predvsem zaradi razlogov, ki jih je omenil Gregor. Če je že treba glasovati sem za RFT verjetno edini. Sicer pa se mi ne zdi tako važna proga samo, da bo čimprej odločeno in server postavljen. lp Link to post
reno 37 Napisano August 12, 2010 Share Napisano August 12, 2010 Jaz lahko postavim server tam okoli 21.30 sam mi povejte, če boste fural, da ne bom za brez veze postavlal serverja. Link to post
SchumacherM 58 Napisano August 12, 2010 Share Napisano August 12, 2010 Od zavoja 5 do zavoja 10 ( vsaj meni ) vse skupaj slabo teče, kot da bi vozil pijan po makedamu. Na fps števcu ni padca, ampak točno vidim da trokira. Fsone mi je boljša, boljši robniki, oz manj hinavskih.. Drgač pa če čte probat tole.. proga od MMG, SPA 2007. Proga EDiT: Toplo priporočam zadnjo progo, odlično narejena, brez hinavskih robnikov, dober FPS.. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano August 12, 2010 Share Napisano August 12, 2010 Mesarič a si naredu server? Če si prosm napiš ip. LP! Link to post
reno 37 Napisano August 12, 2010 Share Napisano August 12, 2010 Ok ... IP od serverja je 93.103.18.165, pass: sloracing Progo bom potem uporabil od FSONE glede na to, da vas je vecina za FSONE. Edit: Server OFF . Link to post
gregor vodicar 476 Napisano August 12, 2010 Share Napisano August 12, 2010 Od zavoja 5 do zavoja 10 ( vsaj meni ) vse skupaj slabo teče, kot da bi vozil pijan po makedamu. Na fps števcu ni padca, ampak točno vidim da trokira. Fsone mi je boljša, boljši robniki, oz manj hinavskih.. Drgač pa če čte probat tole.. proga od MMG, SPA 2007. Proga EDiT: Toplo priporočam zadnjo progo, odlično narejena, brez hinavskih robnikov, dober FPS.. A bi jo lahko uploadal na kakšen megaupload, da se nam ne bo treba prijavljati na mmg stran? Link to post
SchumacherM 58 Napisano August 13, 2010 Share Napisano August 13, 2010 Aja, sploh ne opazim, k sm skos prijavljen. Evo fantje, samo za vas: Klikn tole Link to post
Recommended Posts