sennas 1 040 Napisano August 8, 2010 Share Napisano August 8, 2010 Ti rabiš samo rft2009 z updejti in tale nov pack in točno po navodilih. (če nočeš imeti šare, izbriši vse v mapi TEAMS razen SAFETY pred inštalacijo mojega updejta). In stvar mora delovati. Poročaj... Link to post
FBR18 112 Napisano August 8, 2010 Share Napisano August 8, 2010 Ja to je normalno... tud jst mam še vedno not Toyoto, Brawna,... isto so ostali še vsi stari skini, samo zbereš npr. Brawna in greš na gumbek skins in spremeniš v Mercedesov skin in to je to... Ko si pa enkrat na serverju pa itak vidiš tist skin katerega ma folk na bolidu, razen seveda če nimaš istga packa kot on... Link to post
sennas 1 040 Napisano August 8, 2010 Share Napisano August 8, 2010 Jaz nimam več tistih skinov, ker sem zbrisal mape Toyota, Brawn itd.... Lahko se zbriše vse razen mape SAFETY. In mora delovati s prve. Link to post
SchumacherM 58 Napisano August 8, 2010 Share Napisano August 8, 2010 Sem moral iti po navodilih v forumu Prenosi. Vse tisto ter nato šele tvoj dodatek da je vse prav. Link to post
SchumacherM 58 Napisano August 8, 2010 Share Napisano August 8, 2010 Opazil sem, da trenutn Spa šteka v večih ovinkih oz FPS pade, zatorej predlagam uporabo TE verzije. Je od FSone, isto se vozi, dober FPS. Link to post
maf 21 Napisano August 8, 2010 Share Napisano August 8, 2010 Mal mi je hecno, da sm pisal vodič (očitno brezveze), pa še vedno eni hočete da sete pošiljam... RFT itk ni težek mod za navadit se, tko da se s setom ne more pridobit tok kot se je pri kakih drugih. Rad pomagam, če me kdo kej vpraša (recimo Tim in Matic), pa je pol še tok bolj fajn vidt, da kej pridobita (in ne le na eni stezi), kot pa če bi poslal set, pa bi jim npr., ob spremembi temperature steze za par stopinj, ne bi blo jasno, zakaj se avto ne drži več steze tok dobr... Link to post
reno 37 Napisano August 9, 2010 Share Napisano August 9, 2010 Kje pa vodič, nisi pisal brez veze, sam ga velik uporabljam sam ni tolk simpl, da samo neki preberes in pol ves. Mene velikrat matra to, da ne vem kaj bi moral spremeniti na avtu, da bi se avto bolje obnasal. Link to post
Odisej 5 Napisano August 9, 2010 Share Napisano August 9, 2010 Lahko se uporabi druga verzija, samo upam, da so robniki normalni ne pa taki kot v nekaterih ko te enostavno ali zasuka ali pa ustavi... Link to post
Yelo 36 Napisano August 9, 2010 Share Napisano August 9, 2010 Mene velikrat matra to, da ne vem kaj bi moral spremeniti na avtu, da bi se avto bolje obnasal. Pa saj je v realni F1 isto! Rabiš pač še malo sreče! :wink: Link to post
DenIIs 0 Napisano August 9, 2010 Share Napisano August 9, 2010 Bo slučajno kakšna trening dirka čez teden? Bi se vam po dolgem času malo pridružil. Link to post
mAxL 1 106 Napisano August 9, 2010 Share Napisano August 9, 2010 Spa-Francorchamps Datum dirke: 1.9.2010, 20:00 Dolžina kroga: 7.004 km (33 krogov) Dolžina dirke: 231.132 km Trening: 20:00-21:00 Kvalifikacije: 21:00-21:15 Dirka: 21:17 Link to post
SchumacherM 58 Napisano August 9, 2010 Share Napisano August 9, 2010 Opazil sem, da trenutn Spa šteka v večih ovinkih oz FPS pade, zatorej predlagam uporabo TE verzije. Je od FSone, isto se vozi, dober FPS. Ni straha glede robnikov. Link to post
maf 21 Napisano August 9, 2010 Share Napisano August 9, 2010 Kje pa vodič, nisi pisal brez veze, sam ga velik uporabljam sam ni tolk simpl, da samo neki preberes in pol ves. Mene velikrat matra to, da ne vem kaj bi moral spremeniti na avtu, da bi se avto bolje obnasal. Če lahko, ti bom pomagu, sam vprašat je treba :wink: lp Link to post
gregor vodicar 476 Napisano August 9, 2010 Share Napisano August 9, 2010 Se opravičujem za OFFTOPIC Malo mi je smešno, da imate na 09 dirkalnikih skine za 2010, saj pri nekaterih so zelo čudne (Brawn z Mercedesovim skinom, Renault 09 z 2010 skinom, Ferrari 09 z 2010 skinom), sicer pa kakor vam paše. Pač uporabljamo možnosti, ki so nam dane. Sploh pa je izbira skinov popolnoma osebna in neobvezna odločitev vsakega, saj si lahko vsak na svoj skin nariše joške. Pri modu je bil večji povdarek na realnosti fizike gum ter ostalih dejavnokov, ki so jih prinesle spremembe pravil v letu 2010.. 1 Link to post
FBR18 112 Napisano August 9, 2010 Share Napisano August 9, 2010 Na daleč tako ali tako ne vidiš detaljev ampak samo približno barvo avta, tako da je ideja da so poskiniral lanske avte odlična. Sicer pa je bistvo vse drugo kot pa kaj imaš nalepljeno okol sebe. 1 Link to post
Recommended Posts