Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

Q: Prvi poskus sem odvozil 1.18.0xx in sem sprva mislil, da bo to dovolj potem pa je Rok Lainscek postavil cas 1.18.1xx zato sem se odlocil, da bom cas raje popravil in postavil okoli 1.17.8xx potem pa sem cas se dodatno popravil in odvozil 1.17.5xx kar je bil tudi moj PB.

R: Na startu je bil cilj samo obdrzati prvo mesto, kar pa mi je kljub nekoliko slabsemu startu uspelo. Potem pa sem res res natancno in lahko recem zelo z rezervo vozil, ker sem vedel, da si ne smem privosciti napake kajti rabil sem okoli 20 sekund prednosti zaradi taktike 2 postankov na soft pnevmatikah. Kljub rezervni voznji sem postavljal zelo hitre case. Pricakoval sem, da bom po prvih postankih prisel za Roka Prosena ampak prednost je bila dovolj velika da sem prisel pred njega kakih 5 sekund. Vedel sem, da je dirka dobljena, ker sem na svezih pnevmatikah tempo samo se povisal in vozil vec kot sekundo na krog hitreje kot Rok Prosen. Sem imel pa zadnjih 15 krogov velik problem s koncetracijo na case sem kr zasanjal ampak k sreci nisem popolnoma popustil in vse se je srecno koncalo z drugo letosnjo zmago.

[champ]

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

hmm Ja sem zbrisal vse in na novo naložil vse, pa še vedno ne dela. Zdej pa mi ni jasno več, kaj še popraviti. Sem pa sledil vrstnemu redu, kot je opisan v tistem postu, ki si ga linkal.

Samo rad bi še preveril kakšen je točno vrstni red inštalacije. Najprej vsi tisti updati, in šele nato track pack, ali kako drugače? Ali trackpack nima veze s tem?

Mah sm že mal volo zgubu. Ene 3 krat sem na novo naložu, pa nič. Zdej nazadnje mi še avtov ne najde. Sem pa najdu nek update za 1.225 verzijo, pa bom naložil, pa pol še enkrat na novo vse skupi...

Ker se že cel dan zafrkavam s tem, mi počas že vse preseda...

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...