Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Pri nas je začelo preveč sekat, tako da ne bom šel gor, bom vse ugasnil sedaj.

Sem probal S gume in sem pol sekunde hitrejši, samo je problem, ker so po 10ih krogih zanič...tako da bom jaz izbral M...pa pač čase okoli 1 24.....ne gre pa ne gre mi ta proga.

Prvi sektor vozim pod 0.27, drugi sektor pa ne morem pogruntat, zgubim 1.2 sekundi, tretji sektor pa spet zelo hiter, tako da prazen komaj pod 1.20. Poln pa 1.24. Če končam dirko brez kakšnih oslarij bom zelo zadovoljen.

Jst sm tud jezn [Jaoo]

Kvalifikacije so bile bol slabe ampak mi je uspel kar dobro štartat in sm prišel par mest naprej potem pa me čez par krogov vrže ven zarad "conection lost" pa mi ni jasn sploh zaka... [wall] Pogledam na net pa vse dela ok... A ni blo včasih tak v rfactorju, da če si zgubil povezavo si pač vozu brez nasprotnikov dokler se nazaj ne pojavijo oz. povezava uredi? Ker mene je vn vrgl 5s po tistem ko nism vidu ostale, a ni to mal prehitro?

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...