Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Proga mi postaja vse bolj všeč, ker je težka in, ko se je navadiš kar leti :D

S tipkovnico 1.20.8 prazen, danes upam na poskus z volanom, da bo šlo še nekaj hitreje.

OFFTOPIC:

Maxl jz sm ti že zapolnu pomoje ZS-je, ker sem ti jih že kar nekaj poslal pa zgleda nekaj ne dela tako, da se opravičujem ampak poslal sem ti tudi email pa nič tako, da bom vprašal kar tukaj.

Je kaka možnost, da vstopim v ligo isto zanima še nekoga.

LP

Sicer ti bo on sam vse povedal, vendar za to dirko je verjetno prepozno, ker je prehitro... za naslednje pa se bo verjetno že dalo zmenit...

Kar pa ne pomeni da ne smeš priti na treninge, z volanom seveda :P

• Upvote 1

Vidm da zs ne dela . Rad bi povedu da se tudi jaz zanimam za ligo in bi rad vstopil . Zanima me ce se da kot virgin saj bi s prijateljem rada oba vstopila in bi rada vozila za ekipo virgin ce se seveda da :P. Glede resnosti ne bi smeu biti problem ker smo za to ze dost stari =) da neb bli resni =) tko da ce se kar koli da postimat prosim odgovorite.

Lep Pozdrav

Nejc

Aja škoda, ker treniral sem že pri prejšnji dirki in so mi rekli en dan prej, da lahko morda celo nastopim na VN Nemčije, sedaj Mađarsko tudi treniram in se mi zdi, da sem dovolj hiter oz. nenevaren kar je pomembnejše v tem primeru.

Volan imam danes na razpolago tako, da bom poizkušal izboljšati čas oz., ga bom zagotovo.

Maxl, ko to bereš, če mi prosim odgovori na zs ali email nevem kje bi te še lahko dobil na MSN te imam pa te ni gor.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...