Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

Q: odpeljal sem najslabši 'hitri' krog do sedaj, še ko sm za brez veze vozu je blo bolše. Ampak ok, pustmo detajle...

R: Tukile se je splačalo bit zadnji na štartu, ker je blo v prvih 5ih ovinkih zanimivo za popi...., najprej se razleti par avtov pred mano, in vse v dimu-gremo skoz kar bo bo, nato po kombinaciji mislim da red bull (nism sigurn) "zajaha" enega mercedeza se mi zdi..za videt je blo woooow :), potem pa še stiskanje po levi ravnini , kjer sem skoraj engega seboj odnesel, ampak je blo vse ok, brez kontaka.. nato je blo pač dirka k dirka, sedajle na koncu pa sva imela z Rok-om L borbe kakor da bi imela boj za mesto, čeprav je bil 2 kroga pred mano... skratka dobra dirka, HVALA za setup!

Bravo vsem ki ste pršli do konca, Čestitke pa prvim 3. :D

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Q: odpeljal sem najslabši 'hitri' krog do sedaj, še ko sm za brez veze vozu je blo bolše. Ampak ok, pustmo detajle...

R: Tukile se je splačalo bit zadnji na štartu, ker je blo v prvih 5ih ovinkih zanimivo za popi...., najprej se razleti par avtov pred mano, in vse v dimu-gremo skoz kar bo bo, nato po kombinaciji mislim da red bull (nism sigurn) "zajaha" enega mercedeza se mi zdi..za videt je blo woooow :), potem pa še stiskanje po levi ravnini , kjer sem skoraj engega seboj odnesel, ampak je blo vse ok, brez kontaka.. nato je blo pač dirka k dirka, sedajle na koncu pa sva imela z Rok-om L borbe kakor da bi imela boj za mesto, čeprav je bil 2 kroga pred mano... skratka dobra dirka, HVALA za setup!

Bravo vsem ki ste pršli do konca, Čestitke pa prvim 3. :D

Imel sem čisto fuč gume, pa še zaletel sem se :)

Sem zdele pogledal posnetek, ker me je firbec matral, koliko nas je odletelo na pesek v prvem ovinku. Bilo nas je natanko 7 :)

Ja vsi dobite kazen po pošti. Mafija

Gregor tnx, da me nisi preveč matral na koncu! Končno sem tudi jaz zmagal ole ole.

Za Madžarsko si ne bi upal napovedati zmage, ampak stopničke pa recimo. Odvisno od treningov.

Lp

Jaz ne vem kaj je to za eno sranje ne morm dirke končati pa če se na glavo postavm. Enkrat mi bremze crknejo, enkrat sam nardim napako, enkrat me vrze iz rfactorja v windowse,...Škoda, ker me nič ni doma, da bi lahko Madžarsko treniral še posebej sedaj ko je konkurenca vedno močnejša in s tem bolj zanimive dirke.

Hmm meni se tudi nekaj podobnega dogaja ker lani je bla skoz konstanca letos pa čisti poraz pa še zmagal bi lahko nemčijo sem imel dober ritem do napake seveda.

HUN.gif Hungary

Datum dirke: 4.8.2010, 20:00

Dolžina kroga: 4.384 km (52 krogov)

Dolžina dirke: 227.968 km

Trening: 20:00-21:00

Kvalifikacije: 21:00-21:15

Dirka: 21:17

9su-f1.jpg

Gregor B., glede tiste situacije sm se tut jst pošteno uštrašu da nebo počilo, problem je bil ker smo trije praktično "vštric" vozli celo ravnino, sem pa zaj... tajming za zaviranje, pa še nism bil na liniji za dolg ovinek. Hvala bogu da ni poknalo, vsaj iz moje strani ni, možno pa da si ti kaj drugače čutil, ker mi je tudi eden od Force Indije rekel da me je ruknil pa nisem nič čutil..

To je moja prva sezona, sam to se mi še ni naredilo. Namesto medium gum se malo preveč kliknil in namestil hard gume, s temi pa še sploh nisem vozil. Kot na drsalnici, noben ovinek nisem zadel, kar noslo me je po stezi, na koncu pa pristal v ograji.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...