Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

Jaz trenutno vozim s polnim vecina nizkih 1.19 vcasih tudi 1.18 cas ampak, ker je proga izredno zahtevna se zaradi drobnih napak prikrade tudi kaksen cas 1.20 ali pa visokih 1.19. Kar se prazne posode tice bo pole res najbrz 1.14. Vceraj sem vozil in nisem ne vem kako konkretno probaval prazni tank naredil sem kaksne 3 poskuse vendar vse kroge sem odvozil z napako in je bil najboljsi cas 1.15.2xx. Ko mi bo uspel čisti krog 1.14 ne uide.

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Jaz glih zvečer ne morem vozit, tako da me zanima kolk so že kej časi... jst sm na q prilezel na pod 15 za dirko pa še nism dost vozil tako da je še 20 ali visokih 19...

Pa ostali?

Ja za ta zadnji krog 15.1 si v zadnjem sektorju zgubil dobre 2 desetinke.

Me pa skrbi kako bo konstantnost... s temi robniki bodo še problemi

Jest nobenga...hehe

so se mi pa ogledala neki fentala...ko imam cocpit view vidim v ogledalih (pomožnih) vse kar je pred mano in ne za mano kot ponavadi :blink: :blink: ...če dam T-cam pa je ok.

Mislim, da se to zrihta v FERcocpit_info. Ta problem sem tudi jaz imel pred časom pa sem ga rešil, ampak zdaj ne vem točno kako. Probaj v cocpitinfo spremeniti Eyepoint ali kaj podobnega. Če imaš kje -vrednost, jo spremeni v pozitivno. Edino pri Mirrorpos imam jaz zadnjo cifro 0,2.

Super trening včeraj škoda da nismo odvozli ene mini dirke. Časi pa so fenomenalni sploh od Proseno ki je naredil 1,14,1 upam da bo danes super dirka in brez pokvarjenih bremz.

Se vidimo.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...