marko 36 Napisano July 19, 2010 Share Napisano July 19, 2010 V bistvu sploh ni slaba ideja, sam če pa gledamo da vozimo "uradno" virtualno sezono ki naj bi bila čim bolj podobna Real-Time Racingu, je pa taka ideja po mojem mnenju bolj primerna za kakšno "zimsko" dirko/sezono. To je moje mnenje, drugače pa predlog ni slab, bi bil za uresničit kdaj pa kdaj na kakšni neuradni.. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano July 19, 2010 Share Napisano July 19, 2010 Bo kdo fural dones? Jest bom verjetno okoli pol 9ih pršu na server Link to post
Odisej 5 Napisano July 19, 2010 Share Napisano July 19, 2010 Jest dons ne morem...ta teden bo bolj švoh. Sem pa že malo vozil in zaenkrat sem na 1 21 000 Link to post
Rok Lainšček 4 Napisano July 20, 2010 Share Napisano July 20, 2010 Ej kaj pravite na komentiranje v videih? Tako kot je to Link to post
marko 36 Napisano July 20, 2010 Share Napisano July 20, 2010 Zgleda fino, sam kom bi se to dalo delat, pa komentirat? nimajo oni prov komentatorja za to? Link to post
Rok Lainšček 4 Napisano July 20, 2010 Share Napisano July 20, 2010 Bom jaz komentiral Ko bo video narejen, se mi ga pošlje, jaz pokomentiram, pošljem nazaj, se skup zmontira pa je Simpl ko pasulj Link to post
reno 37 Napisano July 20, 2010 Share Napisano July 20, 2010 Ma jaz mislim, da komentarji v slovenščini ne pašejo . Pač moje mnenje je, da slovenski jezik nikoli ne bo dober za filme itd. zato pa tudi nimamo dobrih filmov. Teli komentarji od simracinga so dobri zato, ker so angleski pa se dober naglas ima. Če bi to recimo jaz napovedoval bi lahko samo ugasnil zvočnike. Link to post
Rok Lainšček 4 Napisano July 20, 2010 Share Napisano July 20, 2010 Ma jaz mislim, da komentarji v slovenščini ne pašejo . Pač moje mnenje je, da slovenski jezik nikoli ne bo dober za filme itd. zato pa tudi nimamo dobrih filmov. Teli komentarji od simracinga so dobri zato, ker so angleski pa se dober naglas ima. Če bi to recimo jaz napovedoval bi lahko samo ugasnil zvočnike. Poskusiti ni greh Link to post
gregor vodicar 476 Napisano July 21, 2010 Share Napisano July 21, 2010 ah, dejstvo je da na simracingu se kr neki dnarja obrne, medtem, ko se pri nas ne. To bi vzelo prevec casa ker ze zdaj nihce nima casa da bi kaksen video sestavil. Ce ima kdo interes se pa lahko loti... Link to post
Khorne 4 Napisano July 21, 2010 Share Napisano July 21, 2010 Tako kot je Gregor rekel... Pa mislim, da bi morali biti bolj prepoznavna liga, da bi še kaj takega dali notri. Ideja ni slaba, ubistvu sem že tudi sam razmišljal o tem ampak ni potrebe po komentatorjih. Najbolj prav ima pa Mesarič hehe. Link to post
Rok Lainšček 4 Napisano July 21, 2010 Share Napisano July 21, 2010 Bom jaz poskusil nekaj kratkega skombinirati pa vam posredujem... Link to post
Khorne 4 Napisano July 21, 2010 Share Napisano July 21, 2010 Ali pa pošlji osnutek Ališiču pa bo on kaj skombiniral. Tisto bi pa znalo biti ql. Link to post
marko 36 Napisano July 21, 2010 Share Napisano July 21, 2010 Samo res, sedaj ko ni več na POP-tv bi lahko kaj za slovensko sceno naredu..hehe pa bo kak uuuuulala dramatičen začetek dirke.. Link to post
Recommended Posts