Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Dej dej Boštjan,saj je vendarle samo igra,je pa res kaj zna net zjebat in kraužlat živce in verjamem,da se je že večkrat to zgodilo,sam kaj čmo in upam da ne bo več takšnih dogodkov in izgovorov glede laga,razen v primeru takšnega dokaza iz obeh strani. :oops:

Pa veselo na delo z naslednjo dirko,jaz tko al tko vozim šele na dan dirke no se zna zgodit v primeru slabega vremena,da se vidmo na serverju [dance] .

Pa lep vikend vam želim.

GER.gif Hockenheim

Datum dirke: 28.7.2010, 20:00

Dolžina kroga: 4.574 km (50 krogov)

Dolžina dirke: 228.700 km

Trening: 20:00-21:00

Kvalifikacije: 21:00-21:15

Dirka: 21:17

Circuit_Hokenheimring.png

Predlagam, da bi uporabili eno od teh prog:

MMG Germany V3:

http://www.mediafire.com/?e09jfbtbnzh

http://www.megaupload.com/?d=2DA9NNZJ (ista proga, drugi link)

(ta nima nobenih tabel za zaviranje in čudno trese asfalt)

Morda boljša verzija iz Race Driverja 3 pretvorjeno za rfactor, Hockenheim DTMRD3 v1:

http://www.mediafire.com/?x4cbbmpinfkalum

Meni je tale bolj všeč.

Potestirajte....

Vem, vem....ni problema. Samo res se trudim, da sem fer, tukaj pa je pač bilo kar je bilo....valda sam igra, vem.

Jaz se pripravljam na dirko kadar imam čas in ob nenavadnih urah :oops:

Še en video odličnih borb iz Sepanga (kvaliteta je pa :roll: )

(če se prav spomnim, jest, Trošt in Banič)

A zdej ko si pa zmagal, se ti bo pa kr mudil po novo :D

Heheh, dokler je še winning strike ja :). Ne, zares pa, ker je težko dobit ta novi hockenheim in mislim da kaj več verzij ne obstaja. Mislim da ma ona z race driverja prijaznejše robnike :). Ne vem, nisem še vozil.

Hockenheim GTL

Ta proga je praktično ista kot je MMG steza, katero je predlagal Trošt, vendar ima ta malo bolj nemirno podlago na dveh zaviranjih, ter table z metri pred ovinki.

Zame osebno je ta najboljša, saj je steza konvertirana iz toce preveč ravna in ful preširoka. Tudi oprijem je po mojem mnenju prevelik.

Do nedelje zvečer probajte proge in glasujte na način da samo kopirate spodnji odstavek in dopišete naslednjo zaporedno število ob stezi katera se vam najbolj dopade.

MMG:

TOCA:

GTL: 1

Evo sm probal... Obe (MMG in GTL) sta isti pisti kot je Hockenhaim od RFT-ja 09... edine razlike so te, da je MMG povsem brez lukenj (že skor preveč dolgočasno), GTL je z srednje velikimi luknjami, od RFT-ja pa je čist zgrbančena...

Tako da sam glasujem za...

GTL:2

No večina bo glasovala, jaz sem mnenja da se vozi proga katera je v F1RFT packu, ker so proge iz packa prirejene modu,če menjamo so ponavadi kašna odstopanja. 8)

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...