Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Ma to mi je tudi že lani delalo ne kakšni dirki. Res pa je, da včasih letim po stezi hehe.

Ni problema za tist kontakt. Nisem imel nič poškodovanega tako, da ni pene. Drugače bi se lahko tudi jaz odmaknil, ampak ravno takrat sem raje bolj naprej gledal...

Vse je možno,če je bilo nenamerno bi me mogel za ovinkom spustiti naprej(moje mišljenje) :wink:

Seveda bi te mogu spustit, ampak sem takoj vedu da me boš prehitu ker nism meu nobene brzine.. [smoke]

MirO, jest se ti za vrtenje opravičujem, samo z moje strani je bilo videti vse OK in ne delam takih napadov.

Lahko da je bila napaka v povezavi, ker tam se te nisem dotaknil in tudi take slike kot jo imaš ti jest ne morem dobit....

kako naredim embade video??

Evo, kaj naj rečem. Vedno dirkam pošteno vsaj trudim se da ne bi naredil kakšne napake, ki bi škodovala drugemu in tudi ta dirka ni bila nič drugačna.

Kar je te situacije tiče lahko samo rečem, da sem imel čisto dirko, lahko pa je bil problem v povezavi ali čem drugem, ker v 33 krogu se MirO-ta nisem dotaknil. V zagovor še moj video na katerem se vidi kaj sem doživel med dirko. Prej ga prehiti Bračič (je na posnetku spredaj) za njim pa potem jaz.

Video: http://vimeo.com/13370946

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...