SchumacherM 58 Napisano June 29, 2010 Share Napisano June 29, 2010 Če je tako smešno bilo rečeno zadnič da je low tc kaznovan z težo, ki ga imamo dovoljenega v pravilih, med tudi, mi pa dol visi, med tule uporabim. Link to post
Yelo 36 Napisano June 29, 2010 Share Napisano June 29, 2010 Prisotnost se na sredini sezone tako ali tako zmanjša! Še sploh pa v tem času,ko se začnejo dopusti zraven tega pa še SP v nogometu. Se pa po vsem tem spet malo dvigne tako,da se ni treba nič bat! Link to post
Rok Lainšček 4 Napisano June 29, 2010 Share Napisano June 29, 2010 Jaz verjetno lahko zdržim samo do septembra :( Link to post
FBR18 112 Napisano June 29, 2010 Share Napisano June 29, 2010 Točno...čist pozabil da se zdaj da met TC s kompenzacijo teže... My bad Link to post
Rok Lainšček 4 Napisano June 30, 2010 Share Napisano June 30, 2010 Pa ne no... Kvalifikacije odpeljem odlično, končam kot 3. Dirko začnem nekoliko slabše, padem na 9. mesto...se še kar dostojno borim...pridem na 7. mesto in vozim tam svojo dirko...8 sekund za Vodičarjem in 5 sekund pred Bračičem. Pa mi kar naenkrat vse zašteka, napiše Connection Lost in mi vrže iz rFactorja...Probam nazaj v rFactor in NE GRE [opa] Restartam comp, grem spet not, pa spet DELA.... Pa če to ni razlog za znoret potem nevem kaj je LP! Link to post
edgeslo 1 162 Napisano June 30, 2010 Share Napisano June 30, 2010 Jah men je tud danes takoj na startu vse freez-nilo ... pa se mi kaj podobnega ni zgodilo odkar sem dal detajle na max iz full... Skrajni čas da pride Rf2 Link to post
SchumacherM 58 Napisano June 30, 2010 Share Napisano June 30, 2010 Wiiiihihihi 3. mesto, filing super Oooooh, kk splačalo se je. Link to post
Khorne 4 Napisano June 30, 2010 Share Napisano June 30, 2010 Dokler je šlo je tudi meni šlo dobro... Malo sem razočaran nad Ferrarijem. Čestitam Gregor! Link to post
reno 37 Napisano June 30, 2010 Share Napisano June 30, 2010 Imel sem stopničke v rokah, boril sem se kot lev z avtomobilom, ki ni bil vreden pol dreka, nakoncu so me izdale nezanesljive zavore. Link to post
SchumacherM 58 Napisano June 30, 2010 Share Napisano June 30, 2010 Čudno da vam niti 4 al 5 kao ne zdrži. Men je 3 še šlo čez...čeprav ne vem al so izrablene gume al boge bremze pol v zadnjem krogu piruete povzročale men. Link to post
sennas 1 040 Napisano June 30, 2010 Share Napisano June 30, 2010 Ja, problemi z zavorami so res čudni. Pri meni je blo vse ok, mel sem na 4, pressure 94%, bias 51.6 spredaj. Ne vem, mogoče mate preveč zavorne moči spredaj. Čudna dirka, ampak ni konec dokler ni konec. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 30, 2010 Share Napisano June 30, 2010 Jah to z zavorami je pač tko.. Glede na to da je bila stop&go proga kjer je bilo veliko zaviranja je treba kaj takega tudi pričakovati. Sam sem imel pressure na 95% in odprtino na 4, pa mi je 4 kroge pred koncem avto začel malo zavijati v desno ob zaviranju ker se je očitno prednja leva zavora preveč obrabila. Potem sem prestavil zavorno razmerje bolj nazaj (40:60) in nadaljeval bolj previdno tako da sem na krog izgubil cirka 4s. Naj še malo pokomentiram današnjo dirko, ki je bila do 30 kroga zares fenomenalna. Odlični boji skozi celotno dirko predvsem z Mesaričem s katerim sva ene parkrat odpeljala pol kroga drug ob drugem. Razlika med 2 in 6 mestom je bila polovico dirke okoli 5s, tako da je bila res gužva. Šoster se je odpeljal naprej v prvem stintu, ko je nizal res dobre čase potem pa na žalost nesreča in kasneje težave z zavorami kot pri večini. Skratka.. od sedaj naprej bom štartal bolj od zadaj, ker tam je res akcija in dirka ful hitro mine. Očitno so tudi majhne predelave moda oz nova pravila pripomogla k izenačenosti, saj nas je blo precej, ki smo bili zelo podobno hitri in tudi napak je bilo precej manj. Upam da bo v silverstonu še boljše. Dejte v nadaljne mogoče malo zmanjšati pritisk zavor na takih progah, čeprav za silverstone sem 99% da bo tudi odprtina na 3 zdržala brez težav. LP! Link to post
SchumacherM 58 Napisano June 30, 2010 Share Napisano June 30, 2010 Bo kr 3 dost, pa Silverstone, če še kdo ni peljal vam povem da je novi del super, celo izboljšali so progo =) Predlagam pa da se uporabi (saj je edina se mi zdi) tale verzija: Silverstone 2010 Par utrinkov iz konca dirke v temi slike... Link to post
Recommended Posts