Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Ma klinac, ko se nobenem ne da vozit oziroma trenirat. Jaz sem si rekel, da bom tole Valencijo ful natreniral in spet nisem odpeljal veliko krogov. Imam nek set, ampak pomoje ni dobolj hiter.

Drugače pa... a bomo danes kaj trenirali?

hehe fantje brez zamire... samo koja vam je razlika če jih fura 5 ali 1 ? Dirke se tako in tako praviloma nikol ne peljejo, vsaj takrat se niso kadar sem jaz bil gor :)

No včasih tudi odpeljemo kakšno! No, samo, če sta samo dva gor je brez veze, ko nas je pa ene 5 se pa že odločimo za kako dirko. Tako, da moraš dovolj dolgo vstrajati pa boš tudi ti dočakal kakšno heh...

hehe, dobra ideja Gregor ja! Priznam, da tudi mene malo manj zanimajo dirke, tako pač je. Po parih dirkah vse upade. Verjamem, da bi bilo z FSone isto. 5 dirk bi bilo noro potem bi pa spet šlo vse skupaj rakom žvižgat. Takšni smo jbg.

Danes me mogoče ne bo na trenig... naj se nobeden ne ustraši, da bom manjkal tudi jutri na dirki heh, nekaj bomo delal in bi se znalo še malo zavlečt v noč...

Lp

Tuki uporablam med TC, boli me k. Čist mi je že voljo valencia pobrala, vsaj do točk hočem prit brez truskanja v stene. Silverstone je fuuul boljš, ta novi del je pravzaprav odličen. Komaj čakam.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...