Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Sem danes na SP malo vozil Valencijo z RFT modom in mi je bilo tako lahko za vozit... Čas s polnim sem imel 1.42.4 in manj, ampak z Soft gumami. Ne vem kako imate ostali.

S praznim pa še nisem vozil.

Jaz sm pa slab ko hudič...tud zavirat ne znam več. Pa še nastavitve volana mam čist zjebane. V sredini mi sploh ne deluje FFB in je full cudn za vozt ne vem...Napovedujem izredno slabo dirko iz moje strani.

Ah, mene tut jebe vse skup. Kaj bi dal za feedback, tole je že grozno ko sam obračaš plastiko..

Nobene konstantnosti ni v mojih krogih tu, avto če čudno obnaša, en trenutek podkrmari, pol pa avija takoj pol že rit vn butne... [wall]

Meni se pa avto lepo konstantno pelje, tudi gume zaenkrat izgledajo zelo uredu. Je pa res, da sem naredil samo kakšnih 10-20 krogov in ne vem če sem hiter v primerjavi s konkurenco. Uporabljam pa kar setupe iz kanade, ki se mi zdijo kar uredu za to stezo.

LP!

Meni se pa avto lepo konstantno pelje, tudi gume zaenkrat izgledajo zelo uredu. Je pa res, da sem naredil samo kakšnih 10-20 krogov in ne vem če sem hiter v primerjavi s konkurenco. Uporabljam pa kar setupe iz kanade, ki se mi zdijo kar uredu za to stezo.

LP!

Ti zagotovo ne boš dovolj hiter, kr je tvoj dirkalnik izven konkurence..boril se boš za zadnja mesta...:D :D :D

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...