marko 36 Napisano June 23, 2010 Share Napisano June 23, 2010 Jaz sem se trudil par krogov vozit FSONE, pa glede na to kako je bil pričakovan mod, in kako ste vsi nad njim razočarani, ne morem glasovat zanj. Povrh vsega ga pa jaz z mojim volanom sploh ne morem vozit, ker je praktično vožnja naravnost problem, ter zaviranje, zaradi premale natančnosti volana... Link to post
zamex23 1 242 Napisano June 23, 2010 Share Napisano June 23, 2010 Razočaranje se je po parih treningih sprevrglo v navdušenje, kukr sm opazu. Link to post
Yelo 36 Napisano June 23, 2010 Share Napisano June 23, 2010 Pa nimaš osnovnih da TISTO vozim. Prenašaj ti avto k ti ni všeč na treningih pa pol cca 40-50 krogov dirke. No,no,no! Kol pa te med samo vožnjo ti dirkalnik gledaš?! Če si kolk tolk skoncentriran ga sploh ne opaziš! Gleda se samo steza in dirkalnik je v drugem planu. Tak da so te izjave res malo pretirane! Če mene vprašaš bi lahko z jabolčno kišto vozil pa tega ne bi opazil! Gledanje posnetkov je pa druga stvar ampak to na vožnjo več ne vpliva. Kaj se pa razočaranja in navdušenja tiče pa mislim,da ta mod ni ne boljši ne slabši od rft-ja! Pri obeh modih so pač plusi in minusi tako da sta si po moje kar enakovredna ali pa vsaj tu nekje. 2 Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 24, 2010 Share Napisano June 24, 2010 No,no,no! Kol pa te med samo vožnjo ti dirkalnik gledaš?! Če si kolk tolk skoncentriran ga sploh ne opaziš! Gleda se samo steza in dirkalnik je v drugem planu. Tak da so te izjave res malo pretirane! Če mene vprašaš bi lahko z jabolčno kišto vozil pa tega ne bi opazil! Gledanje posnetkov je pa druga stvar ampak to na vožnjo več ne vpliva. Kaj se pa razočaranja in navdušenja tiče pa mislim,da ta mod ni ne boljši ne slabši od rft-ja! Pri obeh modih so pač plusi in minusi tako da sta si po moje kar enakovredna ali pa vsaj tu nekje. Se podpišem Link to post
SchumacherM 58 Napisano June 24, 2010 Share Napisano June 24, 2010 Kaj vam je zej krivo v mojem mnenju? Mene pač moti če je avto fauš narjen. Tak al tak je pa tema irelavantna, ker moda ne bomo menjevali. Ne sredi sezone. Link to post
Yelo 36 Napisano June 24, 2010 Share Napisano June 24, 2010 Tvoje mnenje ni nič krivo! Je pa mogoče tvoja ocena moda malo pretirano napisana, ker izgleda kot da je to najslabši mod. Kaj se grafike tiče sem videl že ogromno slabših modov. Sam sem mogoče tudi več pričakoval ampak tako slab pa spet ni! Link to post
SchumacherM 58 Napisano June 24, 2010 Share Napisano June 24, 2010 Saj to je to. Ni slabo, ni pa ok. Za tolk zavlačevanja ''we make best mod for you'' pa potem tok enih felerjev in trme...pfff. Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 24, 2010 Share Napisano June 24, 2010 Saj to je to. Ni slabo, ni pa ok. Za tolk zavlačevanja ''we make best mod for you'' pa potem tok enih felerjev in trme...pfff. Te pa naštej 5 felerjev,zaradi katerih ti ne bi fural tega dodatka,da vidim,če sva na isti valovni dolžini Link to post
SchumacherM 58 Napisano June 24, 2010 Share Napisano June 24, 2010 Brez downshift zvokov, zvoki nasploh podn Problemi z več kot 10 avti naenkrat na serverju Slab oz ničen oprijem gum (vroča debata na rFc) Nekateri modeli pod pričakovano kakovostjo Nezadosten prenos zavorne sile med spredaj in zadaj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 24, 2010 Share Napisano June 24, 2010 1.Brez downshift zvokov, zvoki nasploh podn 2.Problemi z več kot 10 avti naenkrat na serverju 3.Slab oz ničen oprijem gum (vroča debata na rFc) 4.Nekateri modeli pod pričakovano kakovostjo 5.Nezadosten prenos zavorne sile med spredaj in zadaj 1: To se strinjam, vendar se zavedaj ene stvari. V letu 2009 f1 ni več zavirala s pomočjo brake mapa, in se tudi downshifta ni praktično več slišalo (kot neko pokanje.. sem bil lani v monzi in sem videl da tega res ni več) 2: problemi z avti? ne vem no.. jest sm vozu na polnih serverjih, kjer so bili edini problem noobi... 3: rFc forumi so katastrofa.. Sam oprijem je drugače čist dobr. (Kar se tega tiče isti kot LMT mod, katerega si hvalil nekaj mesecev nazaj) 4: Modeli so čist uredu, mogoče pa le nisem tolk pedantn kot si mogoče ti in tega niti ne opazim, ker večino pozornosti dajem voznemu modelu in ne temu kaj vidim pred sabo, česar itak med vožnjo sploh ne gledam. 5: Tega ravno ne štekam kaj hočeš povedat, ampak dejstvo je, da avto potrebuje več zavorne moči na prednjih kolesih kot recimo rft. LP! Link to post
SchumacherM 58 Napisano June 24, 2010 Share Napisano June 24, 2010 Glede LMT se ne spomnim da bi kaj rekel, za zavre mislim to da ne gre dlje kot 60:40. Problem z več avti naenkrat ali pa če greš z AI dirkat, je da se sesuje rFactor kompletno brez razloga. http://www.youtube.com/watch?v=MI0Q7TV84cQ&feature=related Downshift se odlično čuje tu. FSone ne vem zakaj je to eliminiral. Link to post
Khorne 4 Napisano June 24, 2010 Share Napisano June 24, 2010 http://www.fsone2009.com/index.php?option=com_content&view=article&id=95:official-fix-rfactor-crach-with-lot-ia&catid=53:fsonerfactor&Itemid=211 Tukaj je ta fix... zdaj ne vem, če popravi to napako, ko se prikaže več kot 10 voznikov. Še nisem probal, ker nas še ni 10 nikoli bilo. Link to post
FBR18 112 Napisano June 24, 2010 Share Napisano June 24, 2010 To z downshiftom se mi zdi je bolj fora sklopk... in men pri fsone-u deluje kot da je ful drseča sklopka in ne prestavi v brzino takoj ampak lepo postopoma... posledično skoraj brez glasu o šaltanju ko bi mogla prestava "zagrabit", ker zagrabi počasi... in to je za moje pojme tudi en izmed tistih faktorjev, ki mi naredijo ta mod "mehak", polek zavijanja in drsenja čez ovinek. Mi je pa to malo čudno, glede na to da se folk v f1 ravno žali kako moraš avto peljat ravno na limitu oprijema če ne je takoj loss of grip in odletiš... tukaj je fsone malo bolj starinski, ker včasih so bolj "mehko" drseli v ovinke... Se mi zdi pa zato kr simpatičen za peljat... tak bolj igračkast se mi zdi za furat... zanimivo da je meni pa ravno zvok kr všeč... mogoče mu manjka malo rezkosti Link to post
Recommended Posts