zamex23 1 242 Napisano June 20, 2010 Share Napisano June 20, 2010 Ja pa menda tut odvisno kateri mod si dol potegneš ker eni menda delajo drugi pa ne. Glej če maš ti mod rft2009, seveda da ga majo tut drugi serverji ampak slo-racing ma predelane skine svoje rfm. datoteke in razne druge malenkosti ki povzročajo mismatch na drugih serverjih, tak da razn na našem serverju s tem modom ne boš mogu igrat Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 20, 2010 Share Napisano June 20, 2010 rok spremembe niso ravno velike. Soft gume so bile po mojih izkušnjah v kanadi hitrejše za okoli 2 deesetinke, medtem, ko je razlika hard gum kar velika, saj si želimo, da bi kdo kdaj uporabil tudi te gume. Pri hard gumah smo povečali predvsem logitudialni oprijem , kar omogoča lažje zaviranje ter pospeševanje. V zavetrju mi je avto letu slabih 10kmh več kot brez, prej mi je šel pa okoli 2khm več. To zavetrje je sedaj isto kot ga je imel oziroma ga ima f1 bmw 2007 mod Link to post
zamex23 1 242 Napisano June 20, 2010 Share Napisano June 20, 2010 Danes zvečer bomo že sprobal fsone.. Link to post
marko 36 Napisano June 20, 2010 Share Napisano June 20, 2010 ka ta "zvečer" je odvisn tut kej od vremena, ker pr nas je že precej temno...hehe... komi čakam da vidm to mojstrovino! Link to post
zamex23 1 242 Napisano June 20, 2010 Share Napisano June 20, 2010 Če bi šlo tak pol bi že igral... Link to post
Yelo 36 Napisano June 20, 2010 Share Napisano June 20, 2010 Ja pa menda tut odvisno kateri mod si dol potegneš ker eni menda delajo drugi pa ne. Ne razumem te več! Ne vem ali ti sprašuješ za mod rft2009,ali sprašuješ nasplošno za vse mode!? Če sprašuješ za rft2009 pol bi ti moralo bit vse jasno glede na to,da se na tem forumu dobijo vse povezave do moda in dodatkov,plus navodila kako se inštalira. Vsi,ki vozimo oziroma smo vozili ta mod smo ga namestili tako kot piše v navodilih in nič drugače. Lahko pa poizkusiš še z kakšnim drugim modom in se skonektaj na server,ki takšen mod uporablja pa boš tako ugotovil ali je z modom ali pa mogoče z igro kaj narobe. Ampak po moje si z modom nekje zaštrikal! Link to post
zamex23 1 242 Napisano June 20, 2010 Share Napisano June 20, 2010 Pomoje sploh ni nič narobe, ampak preprosto ne razume da lahk s tem modom igra sam na slo-racing serverju. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 21, 2010 Share Napisano June 21, 2010 Kot smo obljubili pred začetkom sezone, se bo zdaj izvedlo glasovanje o modu, katerega naj bi uporabljali v nadaljevanju sezone. Glasujete lahko med modom, ki ga trenutno uporabljamo (predelan rft 2009) in FSONE 2009 modom, ki je izšel včeraj zvečer. Prosim, da FSONE 2009 pred glasovanjem preizkusite in se odločite korektno. Glasujejo naj le člani f1 SloRacing prvenstva. OPOMBA: V kolikor zmaga FSONE 2009 mod, se ga vsekakor še ne bo uporabljalo na naslednji dirki v Valenciji, kot verjetno tudi ne v Silverstonu, ker bo potrebno mod nekoliko spremeniti za naša 2010 pravila. Potrebno bi bilo nekaj prostovoljcev, ki bi zbrali in uredili 2010 skine, ki jih lahko v kratkem pričakujemo na rfactorcentral strani (Godlar, Trošt? vidva sta najbolj v teh vodah ). LP! Link to post
Khorne 4 Napisano June 21, 2010 Share Napisano June 21, 2010 Če bo pa prevladal FSONE bom pa z veseljem pomagal pri predelavi... Link to post
Yelo 36 Napisano June 21, 2010 Share Napisano June 21, 2010 Po moje je brez veze da menjavate mod,ker toliko prednosti pa FSONE spet nima,da bi prevladal! Sicer pa mislim,da bi bilo fajn,če prej preizkusite te nove posodobitve,ki so narejene za sezono z rft mod-om! FSONE pa naj se testira na privat serverjih! Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 21, 2010 Share Napisano June 21, 2010 Jaz pri fsone vidim edino eno prednost in sicer to, da je sam FPS performance precej boljši od RFT-ja, kar je bolje za tiste s slabšimi mašinami.. LP! Link to post
mAxL 1 106 Napisano June 21, 2010 Share Napisano June 21, 2010 Pustite tega do konca pa bo, nevem kaj bi zdaj sredi sezone spreminjali...pa še na server morm potem vso to šaro naložiti. Link to post
SchumacherM 58 Napisano June 21, 2010 Share Napisano June 21, 2010 FSone stran, take grde Force Indie NE MISLIM gledat. Se odjavim raj, ker je ogabna. Link to post
Oxy 11 Napisano June 21, 2010 Share Napisano June 21, 2010 Trošt tebe bomo za dirko v kanadi še malo preučili saj si naredil kar veliko napak. 1) Nastalo nesrečo takoj na štartu 2) 2x prevozil belo črto ko si odhajal iz boxov. Link to post
Recommended Posts