gregor vodicar 476 Napisano June 16, 2010 Share Napisano June 16, 2010 Dodatek k sloracing 2010 modu Dodatek najdete tudi pod prenosi. LP! Link to post
Yelo 36 Napisano June 16, 2010 Share Napisano June 16, 2010 V ogrevalnem krogu je najbolje da se držiš povsem druge linije kot voznik pred tabo. To je še nekak najbolj ziher. Link to post
marko 36 Napisano June 16, 2010 Share Napisano June 16, 2010 Nevem kaj bi še rekel... naj si komisija ogleda zadevo in nebom ugovarjal kaj bojo rekli... sokriv sm bil, kriv pa ne. Nisem pa še utegnu rečt, čestitke vsem k so pršli do konca, sploh pa prvim trem!! Link to post
SchumacherM 58 Napisano June 16, 2010 Share Napisano June 16, 2010 P Driver C Pts 1. Gregor Vodicar Driver from SLO 186 186 2. Jani Soster Driver from SLO 75 75 3. Andrej Mesaric Driver from SLO 67 67 4. Andrej Trost Driver from SLO 75 75 5. Tim Godlar Driver from SLO 73 73 6. Edvin Hekic Driver from SLO 33 33 7. Janko Glavac Driver from SLO 18 18 8. Mirko Novak Driver from SLO 79 79 9. Robi Banic Driver from SLO 29 29 10. Bostjan Dolinar Driver from SLO 23 23 11. Grega Bracic Driver from SLO 24 24 12. Rok Prosen Driver from SLO 18 18 13. Marko Bizjak Driver from SLO 16 16 . Tomaz Oset Driver from SLO 16 16 15. Saso Prosen Driver from SLO 4 4 16. Rok Lainscek Driver from SLO 1 1 17. Benjamin KronaveDriver from SLO 0 0 . Silvo Kuncic Driver from SLO 0 0 . Vedran Kralj Driver from SER 0 0 Mi lahko kdo razloži tole smešno razvrstitev? =) Link to post
SchumacherM 58 Napisano June 16, 2010 Share Napisano June 16, 2010 Oh, hvala še enkrat, malo sem počasen ker je pozno, pa ne laufa več glava kot bi mogla Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 16, 2010 Share Napisano June 16, 2010 Tukaj! imaš pravo ravrstitev. Bizjak, pogledal sem posnetek čeprav nisem sodnik. Dejstvo je da sta bila oba kriva, mogoče bi sam večjo krivdo pripisal Silvotu. Ne vem zakaj morte sploh tko zlo vozit levo desno pa ne vem kaj.. gume se itak segrejejo po dveh ovinkih, zavore lahko pa tudi tako segrejete da čisto malo držite na zavoro po ravnini in še vedno peljete konstantno. Silvo, drugič se probaj voziti s konstantno hitrostjo, ne pa da zaostaneš za kolono za celo ravnino od lasnice, pa do šikane, ker tisti, ki so spredaj stojijo na mestu in motor se jih pregreva brez potrebe zaradi čakanja na tiste, ki še niso postavljeni v vrsti. Upam, da so se taki in podobni incidenti zgodili zadnjič, in poizkušajte voziti naravnost, brez zaviranja ter z varnostno razdaljo. Kar se tiče napak med dirko. Z novim dodatkom in nekoliko več pomočmi se nadejamo, da bo dirko končalo več ljudi, saj rahel dotik s steno ne bo več usoden za dirkalnik. LP! Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 16, 2010 Share Napisano June 16, 2010 Naj sedaj še malo opišem dirko. Q: Ok, pole čeprav ga nisem pričakoval, saj sem mislil, da me bo Mesarič prehitel. R: Začel na super soft gumah zaradi česar sem šel po 12 krogih na prve postanke. Celo dirko sem bil v vodstvu in kontroliral dirko, do 50 kroga, ko so mi kar naenkrat odpovedale zavore in zletel sem v steno, kjer sem izgubil sprednje krilce. Za zadnji krog in pol sem imel 30s prednosti pred troštom in na srečo je troštu zmanjkalo nekaj ovinkov, da bi me prehitel. Je bila pa po dveh slabše obiskanih dirkah, končno zadovoljiva udeležba.. LP! Link to post
sennas 1 040 Napisano June 16, 2010 Share Napisano June 16, 2010 Še moj opis. Q: četrti, uspel soliden krog. R: Velika napaka na štartu, odneslo mi je zadek, k sreči nisem zadel nobenega. Nekako mi uspe priti do boksov, kjer mi popravijo krilce. Od tu naprej dirkam zelo hitro, nekaj najhitrejših krogov, uspem prehiteti oba mclarna nekje na sredini (lep manever, ko obidem Šosterja v lasnici po zunanji strani in Novaka po zunanji v naslednjem krogu v šikni pod mostom, lepa poštena borba, mislim da za zgled ostalim, kak se dirka čisto s strani nas treh). Potem gre v bokse še Prosen in tako sem drugi. V 45 krogu so gume že počasi rdeče, odločim se varčevati, ker je Prosen 10s za mano. V 50 krogu odpovejo zavore, vozim počasi odločen končati, skoraj na koncu ujamem Vodičarja z enakimi problemi. Tolčme se po glavi zaradi napake na začetku, škoda Pravi triler, ki dokazuje, da človek nikoli nikoli ne sme obupati P.S.: V točkovanju se obeta ogorčen boj med mano, Novakom, Šosterjem, Godlarjem, Mesaričem. Zelo zanimivo po 8 dirkah, vsi zelo skupaj. hehe Link to post
mmatic2 4 Napisano June 16, 2010 Share Napisano June 16, 2010 Čestitke vsem, ki so končali ter še posebej prvim trem.. drugače pa komaj čakam naslednjo dirko ker bom končno lahko dirkal..upam=) Link to post
Kunčič 43 Napisano June 17, 2010 Share Napisano June 17, 2010 Čestitke zmagovalni trojici. Ja, res je, vozil sem levo in desno, res je, da sem zabremzal in spet potegnil. V pravilih nič ne omenja, da se to ne sme v ogrevalnem krogu. Tudi na začetku ogrevalnega kroga je en od williams-ov to naredil, pa se mu nisem zabil v zadek. Ne mislim nobenega prijavljat oziroma krivit za bilo kaj, nisem tak človek še manj za prepirat. Včeraj je šlo samo zato, da bi končno lahko končal dirko, ker mi je šlo na treningih zelo dobro, z polnim sem konstanto vozil 1.18.... Zanalašč sem se na kvalifikacijah držal začelja, ker sem vedel, da ne morem prit med prvih tri in iz začelja prit med prvih 5. Samo da bi se izognil gužvi in nesrečam na štartu. Tudi sam sem začel na super soft in mislim, da bi se mi obrestovalo. Na koncu sem bil zelo razočaran in sem še danes po prespani noči. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 17, 2010 Share Napisano June 17, 2010 Škoda Silvo, ampak v bodoče se probaj peljati bolj konstantno med ogrevalnim krogom, kar velja za vse, ne samo zate! Naslednja dirka je Valencija ki je dost podobna kanadi, tko da mogoče se ti bolj poklapa tukaj in boš dosegel lep rezultat. Tudi samo dirko bo sedaj veliko lažje končati tako da ne obupat. Sicer pa je to prva sezona zate in to uzami predvsem kot učenje na napakah, ki so pri začetnikih dokaj pogoste, sploh pri formulah, ker jih je precej težko peljati v primerjavi z ostalimi serijami. Lp! Link to post
Rok Lainšček 4 Napisano June 17, 2010 Share Napisano June 17, 2010 Še z moje strani čestitke najboljšim :wink: Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 17, 2010 Share Napisano June 17, 2010 Dodatek k sloracing 2010 modu Dodatek najdete tudi pod prenosi. LP! Kaj je ta dodatek?? Se oproščam,nisem pogledal pod prenose Novosti:- hitrejše hard in soft gume - nova ekipa (Virgin racing) - Robustnejši avto - večji vpliv zavetrja Link to post
Recommended Posts