silicijeva dolina 1 254 Napisano June 16, 2010 Share Napisano June 16, 2010 Naj gre v piz** mater** vse skupaj!!Kak sn jezn!! V ogrevalnem krogu me je obrnilo Polomil sprednje krilce in poškodoval obeso in ni bilo več pomoči Link to post
Kunčič 43 Napisano June 16, 2010 Share Napisano June 16, 2010 Samo to bom povedal. Celih 14 dni sem se trudil in treniral, potem pa se en bedak v lotusu zabije v mene od uzad v ogrevalnem krogu in ti uniči popolno dirko, vzelo mi je voljo. Bom še videl, ali bom še sploh vozil. Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 16, 2010 Share Napisano June 16, 2010 Samo to bom povedal. Celih 14 dni sem se trudil in treniral, potem pa se en bedak v lotusu zabije v mene od uzad v ogrevalnem krogu in ti uniči popolno dirko, vzelo mi je voljo. Bom še videl, ali bom še sploh vozil. Jaz pa mislim,da se to pač na dirkah dogaja! Tudi sam sem treniral in v ogrevalnem krogu zajebal celo situacijo!! Zaradi tega pa že ne bomo obupali,kajne? Se vidimo na naslednji dirki :wink: Link to post
toset1 1 Napisano June 16, 2010 Share Napisano June 16, 2010 Enega Torra Rosa sem zajebal. Sori, ampak mi je grafiko nekako zjebalo. Moj ferrari je bil kar neke modro vijolične barve. Zaštekalo mi je že v 180° ovinjku potem pa še v šikani. hotel sem se odmaknit, ampak nisem imel nadzora nad avtom. Sori še enkrat! Ja, mene si zadel. Jst grem lepo skoz zadnjo šikano in kr naekrat se nekam zaletim (prvo sploh nism vidu tvojga dirkalnika, šele v posnetku). Ja nimaš kej pač se zgodi. Sicer sm ful jezn kr sm prvič bil dober na tej progi da bi se lahka boril celo za stopničke oz. prvih pet mest, ampak se bom že pomiril So me pa ful presenetle kvalifikacije ker sm bil 1 s hitrejši kot sm še včeri vozu s praznim. Link to post
mAxL 1 106 Napisano June 16, 2010 Share Napisano June 16, 2010 Ja kaj bo potrebno ukiniti ogrevalni krog, glede na to da je zmeri neki narobe Ne razumem kako se lahko zaletite v ogrevalnem krogu 1 Link to post
Khorne 4 Napisano June 16, 2010 Share Napisano June 16, 2010 Ma u rit naj gre vse skupaj! Mi je ful žal, da sem te sfukal. Oprosti. Takoj, ko sem videl, da mi jebe sem se hotel odmakniti... Nekako sem na Replayu videl, da sem se zaletel v ograjo wtf, sploh nisem prišel do tam. Sicer sem po Turčiji mislil ful trenirat Kanado, ampak se ni izšlo. Po dobram štartu sem bil malo bolj optimističen saj set pomoje ni bil tako slab za stopničke. Link to post
reno 37 Napisano June 16, 2010 Share Napisano June 16, 2010 Jaz sm tud zakljucil . Start najslabsi pol sm nekak obdrzol 2 mest...pol mej enkrat fuknl iz rfactorja na sreco tm nek sred une krajse ravnine pred hitro sikano in ko sem z misko hitro kliknil nazaj na rfactor sem cudezno cel vozil pocasi po ravnini in se vedno na 2 mestu. Pol sm se enkrat v zadni sikani pocil in sem 2 kroga vozil z volanom postran...pol sm se pa se enkrat v prvem sektorju mal bol zbil in sem zakljucil. Ne vem...pocas mi ne sede vec furat sm ugotovu da mi najeda tole furanje s polnim tankom. Sem vedel da mi ne bo vsec zato sem bil tudi proti temu ko smo se na zacetku pogovarjali o tej spremembi. Jaz hocem furanje na polno ne pa bremzanje 150m prej pa nobenga oprijema pa kr neki no... Link to post
SchumacherM 58 Napisano June 16, 2010 Share Napisano June 16, 2010 OoOoO kk splačalo si je hrbtenico unicit in cist do zadnjega tiščat. 4. mesto iz stop-n-go kazni, 3 postankov za popravila in gume ter splošno nezadovoljstvo s setupom. O mater, totalno sm uničen =) Ogrevalni krog pa eni vozite z nekim vijuganjem, cudnim bremzanjem, kot da bote gume kaj ogreli, ko ne nardite NČ. Pa bmk, končno rezultat, ajmo Valencia. Link to post
marko 36 Napisano June 16, 2010 Share Napisano June 16, 2010 Samo to bom povedal. Celih 14 dni sem se trudil in treniral, potem pa se en bedak v lotusu zabije v mene od uzad v ogrevalnem krogu in ti uniči popolno dirko, vzelo mi je voljo. Bom še videl, ali bom še sploh vozil. Jaz pa mislim,da se to pač na dirkah dogaja! Tudi sam sem treniral in v ogrevalnem krogu zajebal celo situacijo!! Zaradi tega pa že ne bomo obupali,kajne? Se vidimo na naslednji dirki :wink: Tisti lotus sem bil jaz, sory ker sem te poču, ampak si zavru 20m pred menoj, jaz sem pa ravno takrat mal pospešu, pa takoj pohodil zavoro ampak je bilo prepozno, sicer sem pa tut jaz odlomil krilce in zvil obeso, katera je čudežno zdržala do konca. Je pa tudi to res, da se tudi v realni F1 to dogaja. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 16, 2010 Share Napisano June 16, 2010 Samo to bom povedal. Celih 14 dni sem se trudil in treniral, potem pa se en bedak v lotusu zabije v mene od uzad v ogrevalnem krogu in ti uniči popolno dirko, vzelo mi je voljo. Bom še videl, ali bom še sploh vozil. Poglej na replay kdo je to bil in prijavi. Taki osebki (da ne rečem kakšne hujše besede) bojo najtrožje kaznovani! Kot da se ne da držat varnostne razdalje... Bizjak ti pa vsako dirko eno pizdarijo nardiš še predn se sploh kej začne... nevem kva delaš ko furaš.. Link to post
SchumacherM 58 Napisano June 16, 2010 Share Napisano June 16, 2010 Aja, pa še neke..kje lahko pa GPCOS vidim? Nekak se ne znajdem več, odkar je nov layout. Link to post
marko 36 Napisano June 16, 2010 Share Napisano June 16, 2010 Poglej na replay kdo je to bil in prijavi. Taki osebki (da ne rečem kakšne hujše besede) bojo najtrožje kaznovani! K d se ne da držat varnostne razdalje... Bizjak ti pa usako dirko eno pizdarijo nardiš še predn se sploh kej začne... Ne vem kva delaš k furaš.. Kaj delam, vozim ogrevalnga tako kot vsi, samo da pa na sredi ravnine zavore ogrevaš.... Sem držal razdaljo kolikor sem lahko , samo ravno ko je pohodu plin, sm ga praktično takoj za tem ko se je oddaljeval tudi jaz, ampak on je že zaviral, sem se poizkusu izognit ampak ni bilo več ne časa ne prostora... prejšnjo dirko priznam da sm zaj.., sam tule se mi pa zdi da nisem bil vsega jaz kriv, čeprav sem od zadaj naletel. Sicer sem pa potem precej časa prebil v boxih in celo dirko odpeljal z polomljenim bolidom... Link to post
mAxL 1 106 Napisano June 16, 2010 Share Napisano June 16, 2010 Ja nevem Marko, nekam veliko si ti vključen v te nesreče Bomo malce pogledali tole zadevo... Drugače pa rezultati! Link to post
Recommended Posts