gregor vodicar 476 Napisano June 14, 2010 Share Napisano June 14, 2010 Kakšne imate zdej kej čase? Pek, v sredo naj bi bil dež Link to post
PEK 2 291 Napisano June 14, 2010 Share Napisano June 14, 2010 sam res. Gledam napoved in spet vse kaze na dez... Je že čas, da dobim od koga setup in se pozenem po progi... zaenkat še nisem nič vozil razen tistih 5 krogov takoj po Istanbulu. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 14, 2010 Share Napisano June 14, 2010 Jest tut nisem vozil nič od prejšnjega torka Link to post
PEK 2 291 Napisano June 14, 2010 Share Napisano June 14, 2010 Ti ne rabš trenirat.. Upam da bo dons kdo na serverju da mu ukradem set, tam nekje pred tekmo ITA:PAR. Tale svetovno prvenstvo cist unicuje simracing... Link to post
Khorne 4 Napisano June 15, 2010 Share Napisano June 15, 2010 Imaš prav ja! Jaz sem bil zdaj malo na serverju- sam... Bom pa še popoldan šel malo gor in upam, da bo še kdo, da se malo podimo po stezi. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 15, 2010 Share Napisano June 15, 2010 Jest pridem zvečer na server. Verjetno okoli pol 9ih Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 15, 2010 Share Napisano June 15, 2010 Po jutrišnji dirki v kanadi bojo v veljavo stopile nekatere spremembe, katere bom na kratko opisal tukaj. Vse potrebne stvari bojo na voljo jutri po končani dirki, na forumu prenosi/prvenstva/f1... Velikost dodatka je okoli 35KB. Naj najprej napišem, da so te spremembe dokončne, predvsem kar se tiče pomoči, ker je iz rezultatov razvidno, da je potrebno nekaj storiti v tej smeri. Na kratko o spremembah: Zavetrje: Opazili boste, da smo nekoliko povečali učinek zavetrja, saj se ga do sedaj skoraj ni čutilo in je bilo zelo težko priti pred dirkača spredaj. Gume: Hard gume imajo sedaj bolji predvsem longitudialni oprijem, kar omogoče čistejšo vožnjo brez velikega blokiranja ter zdrsevanja koles. Napram starejši verziji so hitrejša za cca 0,5s. Soft gume so tudi nekoliko hitrejše (cca 0,2s), kar bo mogoče povzročilo, da se jih bo mogoče več uporabljalo tudi na hitrejših dirkališčih. Poškodbe: Avto je sedaj nekoliko bolj robusten in manj občutljiv na manjše dotike s steno. Najnovejša novost ki prihaja po jutrišnji dirki pa je prav gotovo ta, da se bo ponovno lahko uporabljalo nekatere pomoči. Do tega zaključka smo prišli predvsem zato, ker so v prvenstvu prevelike razlike med dirkači in ker dirkači, ki niso toliko vešči dirkaja velikokrat povzročijo svoj ali tudi odstop katerega drugega. S tem ukrepom želimo, da bi se štartna vrsta nekoliko strnila, in da bi se v prvenstvo vključil še kdo, ki do sedaj ni vozil brez pomoči. Vsak ki bo uporabljal pomoči pa bo dodatno obtežen s kilogrami, kar je bila praksa že lansko leto pri fsone modu ter je tudi letos. (tc low-->+15kg) Na razpolago boste imeli naslednje pomoči, v oklepajih zraven bom napisal kolikšna je "kazenska" kilaža, če uporabljate te pomoči. TC: LOW (+15kg); MEDIUM(+30kg) Stability: LOW (+5kg); MEDIUM (+10kg) Se pravi če med dirkanjem uporabljate tc pomoč na medium ter stability pomoč na medium potem dirkate z 40kg več, kot tisti ki teh pomoči ne uporablja. Ob testiranju se je izkazalo, da je vožnja z uporabo pomoči praktično skoraj enako hitra (v kanadi cca 0,2s počasnejša), vendar je vožnja veliko lažja in bojo v njej uživali tudi nekateri počasnješi. LP! 2 Link to post
marko 36 Napisano June 15, 2010 Share Napisano June 15, 2010 Super, zelo dobr ste(si) se tole spomlni. Pohvalno! :wink: Link to post
Khorne 4 Napisano June 15, 2010 Share Napisano June 15, 2010 Demmit nekaj me spet komp zajebava. Tako, da me danes ne bo pa sem mislil pridit. Bom porihtal do jutrišnje dirke. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 16, 2010 Share Napisano June 16, 2010 Ja men ga tut ne najde, tko d ne vem kaj je.. mogoče ga maxl ker rihta. Link to post
Khorne 4 Napisano June 16, 2010 Share Napisano June 16, 2010 Enega Torra Rosa sem zajebal. Sori, ampak mi je grafiko nekako zjebalo. Moj ferrari je bil kar neke modro vijolične barve. Zaštekalo mi je že v 180° ovinjku potem pa še v šikani. hotel sem se odmaknit, ampak nisem imel nadzora nad avtom. Sori še enkrat! Link to post
Recommended Posts