Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Čestitke prvim trem!

Qualy sem odpeljal nekako po pričakovanjih 1.25.4xx dvomim, da bi lako prišel pred Glavača tako, da je bil to maksimum na qualy.

Dirka...start odlicen prišel pred Glavača vendar ga nisem mogel dolgo zadrževati, ker je bil bistveno hitrejši od mene imela sva pa cel zadnji del borbo. Na ciljno ravnino sva prišla vzporedno. Glavač je bil na notranji strani jaz pa na zunanji. Poskusil sem ga v prvem ovinku prehite vendar sem nekako vedel, da na zunanji strani nimamo veliko možnosti. Potem sem par krogol vozil pred Trostom, ki mi je lepo sledil okoli 4 sekunde za mano. Na žalost me je zaradi mojega izleta iz steze ulovil in prehitel. Nekaj krogov sem vozil za njemu okoli 2 sekunde vendar na žalost je avto postajal vse slabše vodljiv zato sem bil prisiljen na zgodnji postanek po nove pnevmatike. Po prvih postankih se ni veliko dogajalo sem se pa še vedno boril z avtomobilom bil je popolnoma nevozen zadek mi je odnasalo tako pri zaviranju kot pri pospeševanju. Okoli 15 krogov pred koncem sem šel na ponovni postanek in vzel soft zmes in prišel 9 sekund za Godlarjem in sem ga ujel po nekaj krogih in ga po njegovi napaki v ovinku 8 prehitel. Potem sem samo še vozil s cim manj napakam. Dirko sem končal kot 4. Z rezultatom seveda nisem najbolj zadovoljen ampak z dirko pa sem, ker je bila zanimiva in polna dogajanja.

No, koncno mi je uspel priti do konca dirke po kar nekaj neuspehih :D Glede na to da sem pred tekmo prevozu samo okoli 50 krogov sem zadovoljen da sem sploh prišel do konca. Se pa je poznal pomankanje treninga pri gumah saj sem imel kar nekaj probleme z njimi. Po nekaj preobračnjih na progi sem nekaj časa vozu zadnji na koncu pa mi je s tveganim prehitevanjem v zadnjem uvinku le uspelo ne biti zadnji [it]

Q: Uspel mi je skoraj čist krog, s časom sem bil zelo zadovoljen.

R1: Se zame sploh ni začel, ker me je kakšnih 10s pred začetkom vrglo na namizje in mi napisalo nek error. Kličem hitro Mesariča, če lahko vpraša za restart dirke in na srečo ste bili fantje tolk prijazni, da ste mi pustili še eno priložnost. Res hvala! Na pikniku pa gajba pade zihr za tole!

R2: Štart mi je uspel dobro in brez težav sem obdržal prvo mesto. Mesarič je prvih nekaj krogov zadrževal Glavača za sabo, ko pa ga je prehitel je imel zaostanek za mano cca 3s. Potem ga je po mojih manjših napakah stopil na slabo sekundo potem pa je kar naenkrat Glavač začel izgubljati po več kot sekundo na krog vendar se je nekako potem ujel (najprej sem mislil, da je bil na soft gumah in da je pozabil v boks :P) Po postankih je več ali manj vse ostalo enako, vozil sem na ziher z konstantno prednostjo okoli 3s, katera je v zadnjih dveh krogih skopnela, ko sem vozil še bolj na ziher :)

Čestitke Glavaču za dobro odpeljano prvo F1 dirko, upam da pride tudi na naslednjo [ok]

Lep pozdrav!

Hvala! :)

Na srečo je bil dež in sm se lahko udelezil dirke.

Q mi je uspel ampak Vodicar je bil prehiter zame...

Štartal slabo in izgubil mesto proti Mesariču ampak kmalu po zelo hudem boju prišel spet pred njega. Vzporedno sva vozila zadnje S ovinke in še ravnino ter 1. ovinek... Thnx za tole fer borbo. To je tist razlog, da so mi dirke všeč... fer borba za vsak centimeter proge :) Bo treba video nardit! :D

overtaking-2.jpg

overtaking-3.jpg

Potem sem začel loviti Vodičarja ampak se mu nikoli nism mogu približat na manj kot sekundo. Vozil je brezhibno in ni blo pogojev da ga dovolj dohitim za kak napad.

Hvala še enkrat vsem za tole dirko, upam da se bom lahko udeležil še katere v koledarju.

s.jpg

3.jpg

turn-6.jpg

CAN.gif Montreal

Datum dirke: 16.6.2010, 20:00

Dolžina kroga: 4.361 km (52 krogov)

Dolžina dirke: 226.772 km

Trening: 20:00-21:00

Kvalifikacije: 21:00-21:15

Dirka: 21:17

ymn-xly-ci.jpg

To verjetno razlagaš za Montreal 2008 iz rfcentrala...

Sem glih online probal in s tistimi zidi je res mal opasna...

Edino moti me tudi tist 180 ovink ki ima kar štengo sredi ceste tako da je skos veselica...

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...