gregor vodicar 476 Napisano June 2, 2010 Share Napisano June 2, 2010 Jah jest sm vozu 2 dirke v FSR-ju lansko leto. Eno sm odstopu eno sem bil 4., sej je res huda konkurenca ampak se morte zavedat, da je tam kar velik treba plačat da lahko voziš. Lansko leto je prišlo mislim da ekipo 30€ plus še vsak voznik 10€. Se pravi 50€ za 2 dirkača. Je pa res da so na koncu tudi nagrade dost dobre, in to je bil tudi eden od razlogov zakaj sem nehal vozit tam. Konkurenca je res zelo močna in če ne nardiš min. 500 krogov nimaš kej praskat pri vrhu. Pa še to je.. zaradi nagrad so vsi izredno agresivni in to so prave borbe med ekipami za dirkače, da ne govorim o korupciji. Ena zelena ekipa (ne vem točno kako se imenujejo, neki motorsport) dela pizdarije na vseh dirkah pa nikol niso kaznovani zato ker so oni ubistvu začel s tem. So pa tudi dobre stvari.. Borbe stalno ker tam je 24 dirkačev v takšem razmaku kot pri nas 1. in 3., brez pomoči, 100% dolžina, prenosi... (pa baje imajo ful dober mod katero fiziko je razvil neki bivši testni dirkač F1) Da strnem.. Dirkači v FSRju sim dirkanje jemljejo kot že nekakšno službo, to pa meni ni bilo v interesu, zato sem tudi zaključil. Motilo me je tudi, da sem imel "šefa" ekipe ki me je vsak dan "vzpodbujal" naj se jim pridružim pri treningu. Aja.. to 50€ je za world series divizijo. Ta posnetek je pa z world champions divizije kjer je letna članarina za ekipo verjeli ali ne 1000€.. LP! Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 2, 2010 Share Napisano June 2, 2010 Ne morem verjet,kar si napisal Gregor to pa že meji na norosti 1000€ za letno članarino?!? Svašta!! Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 2, 2010 Share Napisano June 2, 2010 Ja to so ekipe s sponzorji, katere logote si dajo na dirkalnike (od šefa sem izvedel da prenose v živo spremlja cca 2000 ljudi) Zato niti ni čudno, da so boji zares dobri, saj so vsi zelo izenačeni, ker vsi vejo da ne dirkajo zastonj in se trudijo, veliko trenirajo ter posledično ne delajo napak, zato je malo odstopov, gužva na stezi ter seveda veliko dvobojev. Je pa dejstvo, da bi se verjetno vsak od nas v WC diviziji znašel daleč na zadnjem mestu, ker tam so pa res norci, da ne rečem friki, ki preživijo 3/4 življenja za svojim računalnikom oz. volanom Lp! Link to post
Khorne 4 Napisano June 2, 2010 Share Napisano June 2, 2010 Ja to je vse res ja. Sicer nisem nikoli vozil v teji ligi, ampak mogoče imam pa cilj kdaj tam vozit. Že kar nekaj časa spremljam to ligo in gledam vse posnetke. Priporočam, da si pogledate vse kar je na voljo od njih, ker je res kot bi gledal navadno F1. Če bo kdo gledal naslednjo dirko v živo 6.6. je dirka v 100% dolžini + komentator. Upam, da bo komentiral Jack Nickols, ker kot sem jaz zasledil še dva in sta brez veze. Ta tip je pa res nor. Morda pa kdaj naredimo kako ekipo iz Slovenije... Link to post
maf 21 Napisano June 2, 2010 Share Napisano June 2, 2010 Aja.. to 50€ je za world series divizijo. Ta posnetek je pa z world champions divizije kjer je letna članarina za ekipo verjeli ali ne 1000€.. LP! Če si dober, ne boš nič plačal, ker to plača lastnik ekipe, ti pa voziš zastonj. Morš pa bit prej seveda opažen s strani lastnikov ekipe v drugih ligah, kot naprimer GPO. lp Link to post
sennas 1 040 Napisano June 2, 2010 Share Napisano June 2, 2010 Še enkrat, morda je kdo spregledal nov skin pack in bi ga rad želel imeti za današnjo dirko: http://www.mediafire.com/?znmltj4mbid in še moja čelada: http://www.mediafire.com/?m2tnwjammdj Po želji, a priporočljivo Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 2, 2010 Share Napisano June 2, 2010 Ja jast sem imel možnost letos voziti v fsr ligi, (ws divizija) a sem odpovedal, ker imajo res butaste termine in sicer v soboto zvečer. Lahko pa bi se zmenili ene trije in se mogoce pridruzimo tej ekipi, v kateri sem vozil (gmt motorsport) ali pa naredimo svojo ekipo, ampak že zdej povem, da brez mnogo treninga nimaš tam kej praskat v točkah. Lp! Link to post
marko 36 Napisano June 2, 2010 Share Napisano June 2, 2010 evo, na žalost se je za nekatere istambul že končal... po solidnih kvalifikacijah, sicer še vedno zadnji čas, ampak vseeno, mi na štartu noga malo predolgo ostane na plinu, jo spustim, in nato pohodim, tako kot ponavadi nardim, ampak danes ni blo ponavadi, zadek mi zavrti in se postavim naravnost na pot enega izmed renaultov, kateri se ni mogel nikakor mi izogniti, za kar se opravičujem... nato sem poizkušal z poškodovanim bokom avtomobila prišepati do boxov, ampak se se naslonil na ograjo na uvozu v boxe, kjer se mi je sesedlo zadnje vzmetenje, na katerem kvaliteti se še trudimo, potem se še malo probaval prilezit do boxov ampak sem le "skuril" motor, in to je bilo konec dirke oz 1. kroga v Istambulu... Čestitke vsem ki so končali dirko, še posebej pa prvim trem!! Link to post
FBR18 112 Napisano June 2, 2010 Share Napisano June 2, 2010 Brez zamere Bizjak, vendar če ne boš vsake dirke od zdaj naprej začel zadnji iz BOKSOV potem ne vem... 1. dirko štartamo ogrevalni krog, me brez pomisleka prehitiš (jaz sm bil 11. ti 12.)... mi ni blo čist vse jasno zato stopim na gas in se na koncu 1. ovinka OGREVALNEGA kroga zaletim v enega izmed Ferrarijev... ok, FAKING sreča da reštartamo zato ker je Gregor odletel ven iz špila... zakon si mislim... 2. dirko štartamo krog za OGREVANJE, spet štartaš mimo mene kot da ni nič, OK, si rečem, bom nalašč zadnji vozil ogrevalni krog ker itak nima haska... vmes se še s punco menim, peesda, bi blo pa fino če zarad tebe štartam bolj v izi, tud v 1. krog boljš da se NIČ ne petljam, pa sm na ziher da niti midva ne bova mela problemov niti jaz ne bom naredil spet kakšne oslarije v 1. ovinku, in kasneje raje počakam na napake... ok... Štartamo, in poglej poglej, kar na enkrat ti pred mano pošrek v še ne petnajstih metrih dirke... Ode prvo krilce... ok, si mislim, ni panike, bom šel v boks po celem krogu pa potem polahko z dirko kakor pač bo... vendar ne, avto je bil tolk sesut spredi, da je avto samo pokleknil in nism mogu naprej ne nazaj niti 2 metra... Neki še sprobavam dobit black flag ampak rajš zaključim (probal v rikverc v bokse... to no avail) Quitnem v bokse in te malo gledam... poleg preklinjanja malo za šalo malo bolj za res rečem, lej k na koncu ne bo niti enga kroga odpeljal...in poglej ga zlomka... niti enga kroga nisi odpeljal... Sorry, nism bil tokrat hiter, kar sicer nima niti nobene veze, sem pa vseeno hotel končno spet z užitkom dirko odpeljat, potem pa take... drugič če vidš da ti ne gre, se nima nobenga smisla stresat neki v 1. ovink ali na štartu, ker dirka je bla 43 krogov, ne 15 metrov... Tud vem da ni blo namerno, samo merkal pa tudi nisi nič bolj zato, kot bi lahko. Sej se mi zdi že nesmisel tle stresat neki, ko 5. letni froc, sm eni smo vsaj mal treniral in bi radi kaj odpeljal. Lepo prosim, naj ti bo to v vednost za drugič. LP, Rok Link to post
FBR18 112 Napisano June 2, 2010 Share Napisano June 2, 2010 V bistvu je bilo to že 2., prvič si me skantal v Melburnu... pa takrat potem nisem nič rekel. Link to post
SchumacherM 58 Napisano June 2, 2010 Share Napisano June 2, 2010 Pobi, ne morete štartov poln gas pohodit. Zlo redko avto zagrabi in se nardi da maš nogo do konca in leno pospešuje...včasih mi rata, sam se ne zanašam na to... Komi pa Kanado čakam Ker je pa super proga in brez dvigov pa spustov...za katere sem preprosto preveč nesposoben kar se setupa tiče =) Link to post
marko 36 Napisano June 2, 2010 Share Napisano June 2, 2010 Glede na polno pohodt na štartu to vem da ne in se tut strinjam, da je dirka dolga, na treningih (priznam da jih ni blo velik), sm sprobavu speljevat tako kot danes in je ratalo skoz, a ne, tle me pa more zj.... in verjemi da nisi bil edini ko si klel, jst sm zato ker sm tebe zaj. in še zato, ker se pol v fak*n boxih dobesedno uničim... Upam da bo za naslednjo dirko več časa za treninge! Ker mi je kr nerodno ko vidm kako to zgleda vse skupi. Link to post
Konami(MNE) 65 Napisano June 2, 2010 Share Napisano June 2, 2010 rFactor crash in pit (freeze) Link to post
Khorne 4 Napisano June 2, 2010 Share Napisano June 2, 2010 Danes nisem nič pričakoval... niti stopničk ne. Bil sem ful jezen po prvem štartu oz ogrevalnega, ko me je Rok nabil. Pa sem se potem oddahnil, da je Gregorja vrglo dol, ker sem vedel, da bomo dali še enkrat in ga počakali. Tako, da sem imel kar srečo, da sem osvojil teh nekaj točk. Čestitke prvim trem! Sem skos spremljal boj med prvim dvema... no po sekundah oz desetinkah zaostanka in moram rečt, da ima Gregor ŽIVCE hehe. Glavač pa tudi noro vozil! Link to post
Recommended Posts