Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Danes sem malo treniral in s praznim tankom spravil na 1.25.8xx dokaj gladko tako da je še rezerva. S polnim tankom pa prvi krog 1.30.7xx najhitreje. Daljših stintov zaenkrat nisem delal tako da niti ne vem kakšna je obraba.

Pacek...nehaj trenirat, si že tako prehiter.

Quali še nisem testiral. Poln sem pa vozil od 230L do 180L in BL je bil 1 31 900 kar je slabo....nekaj še manjka.

Moram volan nazaj porihtat, ker mi je disk odletel in sem od Vodičarja nastaviteve zgubil....Gregor mi lahko šeenkrat pošlješ fileje za FF volana?

Jaz srčno upam da bom nekako uspel odpraviti težave v S1, ker mi neznansko šteka tam. Ko pridem do tistega manjšega klanca navzdol, je že OK, pa se spet začne po zadnjem ovinku :S

Ma še kdo podobne težave mogoče?

LP!

Jaaaaooooo.... Tok sm bil že vesel telih F1 dirk. Se mi zdi da sm se kr hitr na formulce navadu in naredu že kar nekej krogov v Istanbulu... ampak velik dirk se ne bom mogu udeležit,.. upam da vsaj ene par lahko, ker mam isti termin rekreacijo (fuzbal) zdj čez poletje. Tko da se že zdaj opravičujem, ker me pogostno ne bo na F1 dirkah...

Tole bo pa kar težka dirka. Trenutno imam PB 1.32.1 bo moral še kar nekaj krogov odpeljati, da bom konkurenčen.

Mogoče ti bo malo pomagalo, da uporabljam tvoje rahlo spremenjene nastavitve iz Kitajske :wink:

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...