gregor vodicar 476 Napisano May 19, 2010 Share Napisano May 19, 2010 Ja mogel bi biti postavljen. Pred slabo uro sem še vozil na njemu. Poizkusi preko ip iskanja, drugače pa si v conection setting naštimaj na cable 256kB up, saj ti s tem načinom najde veliko več serverjev. Lp! Link to post
FBR18 112 Napisano May 19, 2010 Share Napisano May 19, 2010 Monaco... jebiga... pa je šlo v steno ko sem bil drugi v 10 krogu... Me zanima kolk vas bo prpelalo do konca... če je bil to hask da je ostala razbitljivost ista... pol pa ok... 1 Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 19, 2010 Share Napisano May 19, 2010 Tudi jaz sem zajebo Itak pa sovražim to ulično progo.Morali bi jo skinit z programa Link to post
Rok Lainšček 4 Napisano May 19, 2010 Share Napisano May 19, 2010 Vozim se kot četrti, pa me zanese, pa mi odleti zadnje kolo Mah, bo pa v Singapuru boljše LP! Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 19, 2010 Share Napisano May 19, 2010 Vozim se kot četrti, pa me zanese, pa mi odleti zadnje kolo Mah, bo pa v Singapuru boljše LP! Itak Link to post
toset1 1 Napisano May 19, 2010 Share Napisano May 19, 2010 Joj ta Monaco. Tuki si res lahka vesel če do konca prideš. Sm se 20 krogov vozu s poškodovano sprednjo obeso tak da mi je avto skoz v levo zaviju. Potem se še enkrat mal zaletim in mi mi sprednja krilca odletijo in ko sem se vozu zelo počas proti boksom sm nasedu na robnike in nism mogu ne naprej in ne nazaj . Ja upajmo da bo v singapurju bolš Link to post
Rok Lainšček 4 Napisano May 19, 2010 Share Napisano May 19, 2010 Mislte istanbul...hehe Ne, mislimo Singapur Istanbul & vse ostale do Singapura so sux (razen Valencie) Link to post
gregor vodicar 476 Napisano May 19, 2010 Share Napisano May 19, 2010 Q: Uspel mi je dober krog. R: Štart uspel dobro, nato me je v drugem krogu zaradi moje napake prehitel Mesarič. Nekaj časa sem vozil za njim, dokler mu ni razneslo gume. Nato je bilo več ali manj le še vožnja po prazni stezi. Škoda ker se je Mesarič zabil ker drugače bi bilo še zelo tesno zaradi različnih taktik. Čestitke vsem ki ste končali! P.S. Ne vem kaj je bilo danes ampak udeležba je bila zares zelo slaba? Uradna dirka, pa vidiš tam 11 dirkačev.. te kar malo mine.. Link to post
fitipalDDi 3 Napisano May 20, 2010 Share Napisano May 20, 2010 P.S. Ne vem kaj je bilo danes ampak udeležba je bila zares zelo slaba? Uradna dirka, pa vidiš tam 11 dirkačev.. te kar malo mine.. Ja... Link to post
Kunčič 43 Napisano May 20, 2010 Share Napisano May 20, 2010 Kvalifikacije sem nekako nalašč vozil bolj počasi, da ne naletim na kakšno nesrečo. Štartam kot zadnji, po 2 krogih pridem na osmo mesto, čuvam, da ne poškodujem avta, potem pa kar naenkrat iza ovinka stoji avto, obrnem volan, sem bi že v steni, dirke je bilo konec. Zakaj samo enajst avtov, verjetno zaradi same proge. Enim se težko spoprijet z malo težjo progo, pa rajši ne pridejo. Link to post
sennas 1 040 Napisano May 20, 2010 Share Napisano May 20, 2010 Še enkrat se je pokazalo, da surova hitrost v Monaku ne pomeni kaj dosti. Uspela mi je dobra dirka, izjemen štart, kjer sem prehitel oba Renaulta. Potem nisem pritiskal na polno, ker sem vedel da 58 krogov pač ni mačji kašelj. Incident z Mirkotom še preučujem, vendar na končni rezultat to ni vplivalo, čeprav se je v začetnih krogih zdelo da bo. Potem sem vozil dobro, a ne prehitro in brez težav sem po odstopu Mesariča končal drugi z dvema krogoma prednosti pred tretjim, kar ne pomnim da bi se zgodilo Obožujem ulične dirke in komaj čakam Singapur heheh Lp Link to post
Kunčič 43 Napisano May 20, 2010 Share Napisano May 20, 2010 Tudi jaz sem tako vozil, počasi in po pameti, ampak naletel sem na enega, ki mu je odneslo zadek ter prisal v ogradi. Link to post
FBR18 112 Napisano May 20, 2010 Share Napisano May 20, 2010 Ne vem, če bi dal demage vsaj na malo manj bi bilo pol manj problemov, tako pa ste končali štirje... Problem je bil v tem, ker si samo taknil s prvim krilcev, tako kot sta naprimer zadela Miro in Andrej, in že gre vse h hudiču. Link to post
Recommended Posts