Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

Jaz sem imel prej isti volan kot ga imas ti. Speed sensitivity sem imel nastavljen na 15%, tako da sem se po ravnini se lahko peljal naravnost in odzvinost je bila tudi precej dobra.

Lp!

A mi lahko poveš približno kakšna je razlika v opeljanih časih s starim volanom proti G25...

Sicer je veliko napisanega, samo me tako zanima iz 1. roke. Seveda potem ko se enkrat navadiš na nov volan.

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Jst ti ga dam... ni panike.

Kolk kaj peljete... jst sm zdle mal probal (rfactor track pack Monaco) in grem zaenkrat 1.15.0 Q in 1.18.8 R... pa drugi?

Uf.. težko rečem. Na en sam hiter krog s eniti ne pozna. Pomojem mnenju cca 0,5s mogoče v kakšnem monacu, kjer je potreben dober FFB kakšno sekundo, vendar je glavna razlika v konstantnosti med dirko, kjer ob dobri podpori FFBja veliko lažje odpravljaš napake, preden se obrnejo v kakšna vrtenja in podobne situacije..

To bi ti bolj natančno lahko povedal Mesarič, ki je pred kratkim zamenjal svoj volan.. Glede na rezultat zadnje dirke, je očitno hitrejši :)

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...