Khorne 4 Napisano May 14, 2010 Share Napisano May 14, 2010 Gregor... sem ti na mail dal še link za download. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano May 14, 2010 Share Napisano May 14, 2010 Ja sam ni taprava proga. Je sicer zelo podobna, vendar ima še tisti stari izhod iz boksov. Link to post
fitipalDDi 3 Napisano May 14, 2010 Share Napisano May 14, 2010 Vse naj ostane tako kot je! V prejšnjih sezonah se tudi ni kaj zmanjševalo. Če se dobro spomnim je bilo zelo malo dotikov z ograjami. Mislim,da je bil Vodičar eden redkih,ki je odstopil z poljubom. Brez predhodnega treninga ali z zelo malo treninga,da se razumemo! Monaco je pač posebna dirka in tako naj bo tudi v tem tekmovanju. Tako,da se strinjam z vsemi,ki so proti spremembam! Link to post
sennas 1 040 Napisano May 14, 2010 Share Napisano May 14, 2010 Mislim da je proga z Rokovega linka boljša kot naša. Ne vem, v rft packu se mi zdi preširoka. Link to post
Kunčič 43 Napisano May 14, 2010 Share Napisano May 14, 2010 Zdaj po dveh dirkah, ki sem jih vozil sem bil na treningih v Barceloni zelo zadovoljen. Na treningih mi je šlo zelo dobro, Spustil sem se na 1.18..., Zasedel osmo štartno mesto. Štartal sem zelo dobro, pristal na 6 mestu, potem pa se je začelo. Najprej se mi je negdo zaletel v desni bok, zvil hladilnik, po enem krogu se mi je začel pregrevat motor, obiskal enkrat bokse, za na konec pa mi zamrzne slika, nato pristanem v ograji. Če mi nebi zamrznilo vse skupaj, bi lahko pristal med prvih šest. Škoda. Bomo videli v Monaku, moja tretja dirka. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano May 14, 2010 Share Napisano May 14, 2010 Pa upam da se ne bo našel kakšen optimist, ki bo mislil, da se da brez napake nasprotnika prehitevat v Monaku, ker drugače bo pokalo Drugače pa mislim, da debate na temo Monaka sodijo v topic za naslednjo dirko in bi bilo lepo, da bi se pogovor nadaljeval v tistem topicu. Lp! Link to post
marko 36 Napisano May 14, 2010 Share Napisano May 14, 2010 hehe Grega... klasika odgovro glede volana... lahko na kredit? al pa če ktera ekipa dobr plača za testenga voznika? hec hec:P sicer je pa glede barcelone tisto z volanom in speed sensitivity zelo pomagalo....tnx! Link to post
gregor vodicar 476 Napisano May 14, 2010 Share Napisano May 14, 2010 Jaz sem imel prej isti volan kot ga imas ti. Speed sensitivity sem imel nastavljen na 15%, tako da sem se po ravnini se lahko peljal naravnost in odzvinost je bila tudi precej dobra. Lp! Link to post
gregor vodicar 476 Napisano May 14, 2010 Share Napisano May 14, 2010 Ja saj meni je tudi boljša, vendar ima še stari izhod iz boksov. V prejšnji ligi smo uporabljali to verzijo in so se na eni dirki štirje verižno pribili v nekoga, ki je prihajal ven iz boksov. Jaz osebno te proge nebi ravno priporočal Link to post
SchumacherM 58 Napisano May 14, 2010 Share Napisano May 14, 2010 Čimprej se odločte, dirka bo zlo hmal tle, setup je tle pomemeben, trening tut. Link to post
reno 37 Napisano May 14, 2010 Share Napisano May 14, 2010 Jaz sem zato, da se nič ne menja, ker bojo samo komplikacije. Pa tudi ta proga, ki jo imamo sedaj ni ravno zanič. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano May 14, 2010 Share Napisano May 14, 2010 Pomoje bo najblj pametno da pustimo, sploh pa je zdele že malo pozno za zamenjave. Link to post
Rok Lainšček 4 Napisano May 14, 2010 Share Napisano May 14, 2010 Ja saj...glavno da so zidovi na pravem mestu pa da je izvoz novi...drugo v Monaku skoraj ni pomembno. Pa še nekaj bi povedal...prvi ovinek bo svinjski....malo je speljan v hrib, pa še zidovi so prekleto nevarni tu. Tako da bo prvi ovinek treba prekleto več paziti, kot drugje... LP! Link to post
MirO 67 Napisano May 14, 2010 Share Napisano May 14, 2010 A je še kej pomembnega v Monaku , kristus no , kot da smo prvič tam. Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 14, 2010 Share Napisano May 14, 2010 Težka dirka Malo neprevidnosti in že poljubiš zid Link to post
Recommended Posts