Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Vse naj ostane tako kot je!

V prejšnjih sezonah se tudi ni kaj zmanjševalo.

Če se dobro spomnim je bilo zelo malo dotikov z ograjami.

Mislim,da je bil Vodičar eden redkih,ki je odstopil z poljubom. Brez predhodnega treninga ali z zelo malo treninga,da se razumemo!

Monaco je pač posebna dirka in tako naj bo tudi v tem tekmovanju.

Tako,da se strinjam z vsemi,ki so proti spremembam!

[ok]

Zdaj po dveh dirkah, ki sem jih vozil sem bil na treningih v Barceloni zelo zadovoljen. Na treningih mi je šlo zelo dobro, Spustil sem se na 1.18..., Zasedel osmo štartno mesto. Štartal sem zelo dobro, pristal na 6 mestu, potem pa se je začelo. Najprej se mi je negdo zaletel v desni bok, zvil hladilnik, po enem krogu se mi je začel pregrevat motor, obiskal enkrat bokse, za na konec pa mi zamrzne slika, nato pristanem v ograji. Če mi nebi zamrznilo vse skupaj, bi lahko pristal med prvih šest. Škoda. Bomo videli v Monaku, moja tretja dirka.

Pa upam da se ne bo našel kakšen optimist, ki bo mislil, da se da brez napake nasprotnika prehitevat v Monaku, ker drugače bo pokalo :)

Drugače pa mislim, da debate na temo Monaka sodijo v topic za naslednjo dirko in bi bilo lepo, da bi se pogovor nadaljeval v tistem topicu.

Lp!

hehe Grega... klasika odgovro glede volana... lahko na kredit?:P al pa če ktera ekipa dobr plača za testenga voznika?:P hec hec:P sicer je pa glede barcelone tisto z volanom in speed sensitivity zelo pomagalo....tnx!

Ja saj meni je tudi boljša, vendar ima še stari izhod iz boksov. V prejšnji ligi smo uporabljali to verzijo in so se na eni dirki štirje verižno pribili v nekoga, ki je prihajal ven iz boksov. Jaz osebno te proge nebi ravno priporočal :)

Ja saj...glavno da so zidovi na pravem mestu pa da je izvoz novi...drugo v Monaku skoraj ni pomembno. Pa še nekaj bi povedal...prvi ovinek bo svinjski....malo je speljan v hrib, pa še zidovi so prekleto nevarni tu. Tako da bo prvi ovinek treba prekleto več paziti, kot drugje...

LP!

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...