Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

Prva dirka na katero nimam pritožb..

Kvalifikacije so bile solidne, je pa bilo že bolje..

Dirka:

Štart mi je uspel po mojem mnenju zelo dobro, nato sem malo prehitro zaviral da nebi koga nasadil, in sem zopet zgubil par mest, nekako sem pristal na 8. mestu, nato pa so se začeli vrstiti odstopi, kar je bila na mlin naši ekipi, ki je bila danes na štartu le z enim voznikom. Najbolj so me skrbele gume, saj sem jih v 8ih krogih spravil na rdeče področje, zato sem pričel varčevati in voziti počasneje. Umes sem poizkušal malo zadrževati za seboj Tima, vendar je prišel ob moji napaki brez problemov mimo mene. Nato je bilo do konca bolj ali manj isto in končal na zadovoljivem 6. mestu.

Čestitke vsem, ki so končali dirko, posebej pa prvim trem! [champ][dance]

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

hehehe Grega, veš kaj, kot kamikaza pa nisem priletel, sem lepo gledal na vse katere sem prehitel

in nikomur nisem povzročil nobene škode, edino Janija sem na začeku malo porinil ko je kr naenkrat

zgubil hitrost v vstopu v ovinek ... pomoje ga je malo zaneslo in je spustil gas ... ampak sem

skoraj 100% da ni utrpel nobene škode na zadnjem delu, ker jo tudi jest nisem na spredjem delu.

Uglavnem Grega, nič nisi zgubil zaradi mene, zgubil si mogoče zato, ker si se branil :lol:

Ja, premalo bencina sem imel, ker sem prehitro kliknil RACE ... my mistake ... ampak je bilo vsaj

dikaško teh 15 krogov ...

Q4.. več kot odlično

R: Najprej mi je šteknu rfactor (baje tista fora z nvidio) zgubim mesto in sm 5. Ok... vozim dalje, 18 krog, gume za zamenjat... pridem ven in me nasadi nekdo v tistem desnem ovinku v hrib, se mi zdi da je tudi Miro dobil poškodbe takrat. Grem v boks zamenjam krilca gume, pridem ven, prvi zadnji ovinek na ciljno priletim preveč široko čez robnik in me zvrti v steno. Hvala in adijo :P

Škoda, ker bi z veseljem odpeljal do konca, samo tako pač je...

Monaco here we come :D

PS: Toset1, ni panike, se pač zgodi...tud jaz bi lahko v tistem black screeno porinil ven nekoga za mano, pa srečno nisem.

Imam vprašanje za večino, če bi se strinjal, da bi mogoče poškodbe za monaco malo zmanjšali, recimo na okoli 25%, ker mislim da ni nobenemu v interesu, da se vozi sam po pisti.

Lp!

Kje pa ... to je edina možnost, da zmaga mogoče tisti, kateri ne bo najhitrejši bo pa prišel cel do konca.

Jaz sem za to, da se zmanjša poškodbe (enih 25%). Mormo računat tudi na to, da je prvi ovinek po štartu ozek in tam bo sigurno pokalo, in najbrž ni nobenmu v interesu da tam konča pol dirkalnikov.

MON.gif Monaco

Datum dirke: 19.5.2010, 21:00

Dolžina kroga: 3.340 km (58 krogov)

Dolžina dirke: 193.720 km

Trening: 20:00-21:00

Kvalifikacije: 21:00-21:15

Dirka: 21:17

913-monaco.jpg

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...