Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Kolk potem kaj peljete?

Meni gre bolj kot ne 1,24, če sm peljal za kkšnim Mesaričem potem mi je šlo enkrat 1.23, drugače pa...

Pole bo pa spet katastrofa... mal sm sicer probal ampak nič posebnega...

Če bo vse po sreči bom kvalifikacije odpeljal v času 1.17.xxx, dirko bom začel pa s časi 1.23.xxx, kako bo v resnici bomo pa videli. Ponavadi so tej časi potem malenkost slabši :P.

Drugače sem pri večini videl kvalifikacijsko formo nekje 1.18, 1.19 ter potem dirka 1.24..

Po mojem mnenju se da z konstantno vožnjo 1.24 na dirki, pridt v top 5, mogoče celo kaj višje.. (brez napak seveda)

Lp!

Aaaaa... Jst bom znoru! [Jaoo] Vozim lepo brez večjih napak na osmem mestu in kr naenkrat me vrže na namizje in mi napiše da trial verzija antivirusa (kasparskey) poteče čez 20 dni. [wall] Pride sevada do nesreče in zraven ruknem še Prosena. Tak da se oproščam za to nesrečo.

P.S. Antivirus sm že zbrisu! :)

Kvalifikacije sem dobil zelo presenetljivo, sej sm mislu d bo imel pole Mesarič. Ampak sem ravno pred kvalifikacijami povečal Engine brake map iz 1 na 6, kar je pripomoglo k stabilnosti avta, tako da sem pridobil desetinko ali dve, kar je bilo dovolj, da sem prišel pred Mesariča.

Štart nama je z Mesaričem dobro uspel čeprav je šlo nekajkrat precej na tesno, nato pa nikakor nisem mogel dobiti hitrosti, tako, da sem v prvih krogih napram Mesariču izgubival cca 0,5s. Kar naenkrat od zadaj, kot kamikaza prileti Banič in meni nič jasno kaj mu je :shock: Najprej sm mislu, da je na SS gumah, vendar sem potem v results podatkih vidu da je verjetno štartal samo z okoli 75litri goriva :| No 2 dvoboja z njim sta mi uzela še kakšnih 5s napram Mesariču. Ko je razlika zrasla na okoli 7-8s sem počasi ujel njegov ritem. Razlika je ostala tudi po postankih praktično enaka in na vsak poskus hitrega kroga, mi je Andrej odgovoril s še hitrejšim krogom, tako da sem se zadnjih 10 krogov poizkusil malo šparati. Andrej kapo dol tvoji vožnji, Bravo! [champ]

Čestitke vsem, ki ste končali. Na žalost je bil tokrat osip kar velik. Upam da bo bolje prihodnji teden v Monacu.

Lp!

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...