Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

A ima mogoče kdo isti občutek kot jast in sicer tolk kukr se mi tle drgač avto obnaša poln od praznega se mi ni še nikjer. Prazn sicer ne pohvalnih 1:22.xxx brez problemov, poln pa problem krog spelat, pa že ene 70krogov to... sicer je moj lastni setup, nevem no, super proga sam tole me pa živčnega dela...

A ste kej vozil zadn tedn? Meni gre s polnim precej slabo, sej ne morem nikakor pridt pod 1.24, medtem ko s praznim ni problema peljat 1.18, tako da me malo čudi, da imam dirkaški tempo enak nekaterim, katere na kvalifikacijah vodim 1s [wall] Podobno je bilo že na kitajskem, kjer je bil Tim občutno hitrejši na dirki kot na kvalifikacijah (v primerjavi z mano).

Ponovno sem postavil server.

IP 93.103.18.165

pass: sloracing

PS: Maksla bi prosil, da jutri izbriše zadnje dva posta, da ne bo prihajalo do zmede.

EDIT: Done!

Uredil - Matjaž Murn
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...