Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Probite odpeljat malo barcelono, ker verzija v rft trackpacku je mogoče malo čudna :| Obstaja praktično ista, samo da ima ves asfalt iste temnejše barve.

lp!

Ne razumem razloži.

Glede barcelone, sm jst učeri zacel neki se podit po njej in men se zdi ok, me ne moti da je take barve. Tak da iz moje strani lahko komot pustimo.

Čestitke vsem ki so končali dirko učeraj, ter še večje čestitke prvim trem!

Kar se pa serverja tiče,

zanimivo da je na štartu blo vse vredu, je pa recimo med dirko ko sem vozu za Troštom kar precej lagal nekje na sredini dirke(kakšne 3-4 min) pol se je pa spet porihtal.

Men je včeraj delal perfektno... se mi zdi da niti enkrat ni nihče zginil... tako da [ok]

Kar se pa dirke tiče, sem pa vse zaj. ker sem šel gemblat s trdimi... sm mislu da boste mediumke bolj palil in da boste šli 2X v boske. Tako pa avto dobesedno ni blo mogoče držat na cesti... časi pa so se gibali 41.xxx in 42.xxx, in to celoten čas do več kot polovice dirke, kjer sm šel raje v boks po medium in odpeljal človeško do konca...

Jaz pa sem končal dirko ker me je tako hcat prtisnilo,da sem skoraj [Jel2] hahaha Čestitke vsem,ki so prispeli do cilja,in naslednjič grem prej hcat [Joj]

Hehe... bi parkiral ob kraju in potem nadaljeval :P joke

Pa sej ce mas 40 sekund prednosti hitr parkiras nek v 5 sekundah si na skretu opravs v 30 sekundah nazaj za volanam pa da se dobr usedes pa nastimas rabs 15 sekund in pol mas se pol dirke da nadoknads tistih 10 sekund :P.

Pa sej ce mas 40 sekund prednosti hitr parkiras nek v 5 sekundah si na skretu opravs v 30 sekundah nazaj za volanam pa da se dobr usedes pa nastimas rabs 15 sekund in pol mas se pol dirke da nadoknads tistih 10 sekund :P.

Ni šans... sm enkrat računal k sm poker špilal in sm hitel... rabiš vedno več kot minuto :P pa mam sekret na 8 metrih :D

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...