Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

jst sm učeraj naredu ene 45 krogov, in mi je na koncu z edvinovo pomočjo uspelo pridet pod 1:43, sem da je čas daleč od konkurenčnega ampak, ampak za 45 krogov se mi zdi kr ok. drgač pa srednji del mene ubija...

Ne vem... moram še probat volan v roke vzet... se mi je zgleda na prstu nekaj vnelo in me boli kot hudič, tako da še ne vem kako je motat volan...

Glede na to koliko se jih je odjavilo za to dirko!

A razmišlja kdo o tem,da bi se prestavilo na naslednji teden?

Ne vem kako bo danes to izgledalo.

Po moje bi bilo pametno o tem razmislit,če vemo,da je pred nami tri tedenski odmor. Vsaj mislim da je!

Pa še fuzbal je dans! :shock:

Ne vem no!

Drug teden je tut fuzbal tko d kle ni razlike, mogoče je drug tedn še bl pomembna tekma (barca-inter).. Odjavl so se 4 tko d nas je še vedno 14 (eden manj kot prejšnjo dirko in celo 1 več kot prvo). Po mojem mnenju je prestavitev nepotrebna.

Plus še to je da drug teden nej bi bla vzdržljivostna dirka, sicer glede na število prijav obstaja zelo velika verjetnost da odpade, pa vseeno..

Ne vem no...še ostali povejte če bi rajš vidl d se prestavi

lp!

Nisem glih štel koliko se jih je odjavilo.

Je pa na prvi pogled izgledalo več kot 4.

Bo pa naslednji teden isti šmorn kaj se fuzbala tiče. Mogoče še bolj zanimivo.Sem čist pozabil na povratne!

Tak da bo bolje,da se kar danes odpelje!

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...