Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

To dirko pa bo treba čimprej pozabiti...

Q: Uspel mi je odličen krog, glede na to, da mi ta proga niti malo ne ustreza. Za pol sekunde sem izboljšal svoj čas. Vozil sem vedno z gorivom samo za en hiter krog...Končal sem sedmi, tako da sem lahko zadovoljen.

R: Štart spet katastrofalen. Spet mi ni pokazalo lučk in če povem po pravici, sem kar srečen, da Bračič ni trčil vame na štartu. Potem po nekaj krogih se spomnim, da sem na Q vozil z hladilnikom na 2, tako da mi je bilo jasno, da dirke 99% ne bom pripeljal do konca. Toda OK, sem probal zdržati koliko se je dalo. Potem pa pridejo na vrsto težave. Najprej v prvem ovinku prepeljem Renaultovo krilce, in mi poči guma. Seveda s tem posledično več nisem imel dovolj oprijema, pa se je zgodilo to, kar sem najmanj pričakoval. V tistem počasnem levem ovinku trčim v enega izmed Lotusov (ob tej priložnosti se mu iskreno opravičujem) in ga obrnem za 180°. Jaz zgubim krilce. Potem seveda ker je bil klanec navzgor, nisem imel hitrosti. Peljem se s hitrostjo 18 km/h. Pridem na travo, da se umaknem ostalim, in tam obtičim. In posledično s tem mi je motor totalno prekurilo.

- - - - -

Skratka če skrajšam. To dirko bo treba čim prej pozabiti. Sedaj pa na priprave za Kitajsko. Upam da ne bo kakšnih večjih težav.

LP

PS: Še enkrat opravičilo Lotusu

Rok ni panike,itaq mi tale pista nikakor ni šla...

Že na q se je pokazalo kaj mi sledi na dirki.Pod 1.35 niti po razno čeprav mi je včeraj že šlo 1.34...

Dirke raje ne komentiram ... že na ogrevalnem krogu sem ostal brez FF, potem so mi še vsi bolidi skakal po ekranu po principu sad te ima, sad te nema :)

Hehe, sami izgovori :P

No potem me je še Rok mal usekal pa je šla aerodinamika... potem sem še sam 1x pritisnil ob steno... in mi je dok**** vse skupaj... itaq je blo že videt da vsak 1 točko pobere lotus z Markotom tako da... kaj bi se še matral [krniki]

Bo treba res začet trenirat pa setup-e si delat drugače res ne bo očitno nič...

No pa čestitke podijašem kdorkoli že bodo [champ]

P.s.

Bedarija!

Pa kaj je z tem serverjem?

Sem na 5 mestu pred Mirotom,pol pa kar naenkrat (v enem krogu) začne mesta zbijat in mi napiše,da sem na 12 mestu in pa pokaže modro zastavo naj se Mirotu umaknem.

Mislim.......ehhhhh! Sem raje kar dol zapeljal ko pa da se še z tem ubadam. Ko pa pogledam na razvrstitev pa mi piše 1 krog zaostanka!

Da ne omenjam izginotje vseh dirkalnikov na šratu!

Ja dons je blo res neki mal čudn server. Ene 3x so mi za kšno sekundo, 2 usi zginl pa vrstni red se je premešu ampk se je na konc kroga popravu. Tko d hekič naslednjič če je kej tazga samo pelji, ne vem zakaj kr takoj esc..

Drugače pa končno dobr rezultat za Mercedes [champ]

Prva dokončana dirka v uradni sezoni...treba kaj komentirat?? :D

Q: Časi so bili za moje kilometre in kroge ok, mislim da je bil 1:37...celo best lap :)

R: Štart ZOPET iz zadnjega mesta, ki se ga ne morm rešt, nočm se ga pa navadt. [buzara] Sam štart mi je kar uspel, malo gužve v celem prvem krogu, ki se je razgubila, vse je bilo ok, dokler mi ne prileti v rit (ne zamerit če se zmotim), eden od Red Bull-ov, oz Torro Rosso-v, in mi zvije os, tak da je bil volan do 20. kroga malo v levo na ravninah, ampak dobro, pelje se. Potem so se začeli nizati odstopi, in ker sem videl da dihitel nebom nikogar, sem upal da bo dovolj odstopov da pridem med točke, kar mi je na koncu uspelo :D:D:D [dance] ni velik, zame je pa vlka tota pika. Čeprav sem potihem upal da bova oba Lotusa pršla do konca... Škoda Sašo. Bo drugič ne...

Nasploh pa ne glede na to da sem bil zadnji, užival sem vsak ovinek in ravnino. Pa pardon ker sem ruknil v zadnjem krogu McLarna, sam sem mislu da je že mimo oz. vsaj dalje stran. :|

Aja pa seveda, Čestitke prvim trem :)[champ]

Q: Nalašč sem postavil slabši čas ker sem vedel da to ne šteje nič na dirki.

R: Štart dober, par krogov konstante vožnje brez pretiravanja, potem pa v 3. krogu v zadnji ovinek prehitim Trošta, ki pa me na koncu ciljne ravnine prehiti na silo tako da prežlajfa direktno v mene.

Tako sem moral celoten krog odpeljati brez krilca, vemo kako to zgleda, ter še v bokse, tako da sem ostal dead last.

Potem sem se lepo trudil vozit pred Vodičarjem, tako da me ni rabil prehiteti za krog, žal se je zgodila napak in je odšel mimo, tako da sem potem celotno dirko do postankov vozil med 1. in 2. uvrščenim... na koncu še enkrat v bokse in spet smooth sailing na 8. mestu z vožnjo za Mesaričem.

Škoda dirke glede na to da sem imel tempo prvih dveh :x

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...