Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Najprej se opravičujem The Prosen family, ker sem jo "zaj....", moja napaka, nimam kaj za zgovarjat se, sm hotu iz linije it pa sm lih na njej bil, mal šepav avto, pa je blo kar je blo, pol pa še zadnje vzmetenje se sesedlo...

Še enkrat SE OPRAVIČUJEM.

Bravo prva dva! Krasna dirka. Za utenek sem bil prepočasen, da bi se vmešal v boj za zmago. Me je pa zavsako, ko sem šel mimo tiste hitre šikane stisnilo, ker sem se spomnil, kako je Mesarič tam ležal.

Najprej čestitke Janiju ter drugemu Vodičarju in tretjemu Godlarju.

Sam sem razmeroma zadovoljen, sem končal, kjer sem pričakoval. Kvalifikacije so šle na tesno, ampak nisem uspel dobit nikakršnega ritma na tej progi in sem končal 9. Štartal sem spet dobro, izkoristil zmedo in bil takoj 4. Potem je Mesarič odstopil, sem bil 3., toda Godler je bil prehiter in me je ujel ter obšel. Potem sem več ali manj dirkal na 90%, da ne bi šel v zid in uspešno končal dirko, 8. po vrsti zame na sloracing in vedno v točkah :)

Lp

Ja kaj naj rečem kot fenomenalno dirka kjer sem že mislil da se bo ponovil bahrain.

No quali presenečen nad 3 mestom sem mislil da bom malo slabši, višje pričakoval Lanščaka in Hekiča. Presenetil Mesarič z 2 mestom.

Štart zelo dobro pričakoval da bo Banič prišprintal mimo ampak ga na srečo ni bilo.

Ostal na 3 mestu in se vozil za obema merđotoma gp in se počasi zaostajal za njima saj avto ni šel nikamo in sem se res vozil kot po jajcah prvih 15 krogov.

No nekje med 5 in 10 krogom odnese v zid Mesariča in si mislim ok Jani samo drži teh 5 sec pred Timom in bo vse ok.

In potem se spomnim da ko bom šel menjat gume dav celem tednu nisem šel v box ker je to pač moja najslabša proga ojoj in seveda naredim napako prehitro pripeljem v box mislim da sem še komaj pravilo stisnil gumb za pit in se ustavim pred mehaniki in štelam gume pikola in seveda zgubim teh 5 + še nekaj sekund do Tima.

Pridem iz boxa in avto se je fenomenalno obnašal in sem začel lovit Tima in ga čez nekaj krogov dobil in tudi lepo prehitel res so bli qualy krogi.

Potem podolgem času pogledam kateri pa sem in vidim p1 opala kako pa to a se je Vodičar zaletel potem sem pa videl da se nama s Timom nekdo hitro prebližuje. Seveda Vodičar

Molim da ga Tim ne spusti naprej ampakje le nekako prišel in me hitro ujel ampak mislim da sta mu zmanjkala 2 kroga tako da sem pripeljal prvi v cilj.

Fora je v tem da gum sploh nisem čekiral in blo časa

In HVALA za čestitke.

No pa da še jest malo na daljše pokomentiram današnje dogajanje.

10 min pred dirko sem še mislu, da sploh ne bom mogu furat, ker ni blo štroma zarad nevihte k je bla kkšno urco prej. No naposled štrom le pride in ko sem že ves vesel hotel it na server ob ene 20ih poskusih ugotovim, da ne bo slo preko matchmakerja gor, to je pomenil, da sm mogu zbrisat obstojec profil in narest novga, da pa se nebi bilo dobovolj, ugotovim da nimam ogledal, plus da se se kokpit trese k zmesan. No poskusim se skoncentrirat za kvalifikacije in uspel mi je kr dobr krog in dovolj dober za pole. Najvecje presenecenje Q je bil po mojem mnenju Mesarič (zgleda d nov volan že laufa:) )

No dirka se je začela dokaj umirjeno (vsaj zame) in z mesaričem sva bila kar precej hitrejša od drugih, samo ni trajalo dolgo da je Mesarič poletel v steno (pa je šlo pik:S) Vozil sem soft gume, zato sm vedu d bom mogu mal prtisnt ker to je pomenil 2 postanka, po prvem me prehiti Oxy, ki ga nato hitro ujamem in prehitim. Nato vozim s slabe pol minute prednosti pred Godlarjem in Šostrom, nakar se zopet odpravim na postanek (takrat sem pozabil, da sva se s šostrom med prehitevanjem rahlo dotaknila, zato sem pozabil spremenit da mi mehaniki ne popravljajo avta), ki je trajal 25s, to je seveda pomenilo 3 mesto z 8s zaostanka 8 krogou pred koncem, godlarja mi je ratal prehitet, za oxy mi je pa kakšen krog zmankal, čeprav je bil na ravnini malo prehiter zame in bi ga lahko prehitel samo ob njegovi napaki.

Lp!

Najprej se opravičujem The Prosen family, ker sem jo "zaj....", moja napaka, nimam kaj za zgovarjat se, sm hotu iz linije it pa sm lih na njej bil, mal šepav avto, pa je blo kar je blo, pol pa še zadnje vzmetenje se sesedlo...

Še enkrat SE OPRAVIČUJEM.

Ni panike... se zgodi. Drugič boljša da tiščiš po ovinkih (relativno, tolk da se ne skantaš) pa se potem na ravnini umakneš iz idelne.

Jest sem se pa na qual tako trudil opeljati čas pod 1.24,000 da nisem

končal niti enega res hitrega kroga. Mislim, da sem štartal iz 12 mesta

Štart mi je uspel in sem bil takoj ene 3-4 mesta naprej ... sam pol

prvi ovinek in vidim v ogledalih ves naval od zadaj in enostavno spustim

plin grem bolj desno da me ne bi kdo nasadil ... in buf ... ene 4-je mimo

Vzel sem trde gume, kar je bil napaka in sem imel res kr veliko problemov

pri zaviranju, sej se nisem in nisem mogel ustavit ... vedno sem šel

pre daleč v ovinek ... in s tem sem bil počasen iz ovinka.

Načelom mi sploh ne bi bilo potrebno menjat gum.

No in tako krožim in krožim ene 15 krogov na kar ujamem Mirota in pol ga nekako

priganjam ... napad sem hranil za konec, ker če bi ga prehitel in bi pol

on mene priganjal ... bi jest ziher naredil napako.

In tako kroživa ene 15 krogov, na kar jest zajebam iz ovinka in me malo odnese

čist rahlo pipnem zid in že sem brez sprednjega spojlerja ... hitro v box,

nove super soft gume ... popravit avto ... sicer sem bil tam 12 sekund .. in

hitro nazaj na pisto ... zaostanek za Mirotom (5mesto) 36 sekund.

Ni kaj, gremo gas do konca ... vidim, da gre Miro v box ... prid iz boxa ven ...

zaostanek še 12 sekund ... pišuka, 10 krogov in 12 sekund zaostanka ...

še bolj gas (casi okoli 1,27,000), in zmanjšujem cca 1,5 sekunde na krog

in po 6 krogih sem mu na difuzorju, mal priganjanja in takoj v napad

in seveda mimo, pol pa hitro gasa, da naberem prednost, predno odpovejo

super soft gume ... in res, zadnji krogmi spednja leva guma (po 10 krogih)

čist odpove in me Miro ujame, sam je glih konec dirke ... ne vem,

če bi jest zdržal njegov napad, če bi bil še en krog ... jao, no, na

koncu 5 mesto ... kr OK :)

Grega, sm zakaj si šu pa 3X na mehke? Kr enako sm jst štartal z mehkimi, šel bi pa nalsednjič samo še po medium in to bi blo to...

Al si hotu skos hotlapat :D

Katera verzija proge se zdaj vozi ker ta rft mi ni najbolj pol proge je bel asvalt pol pa črne [guns]

Se je treba hitro odločit ker je že dirka nasledno sredo. :shock:

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...